2777
2789
عنوان

برای اولین باره از ترکیدن یه تاپیک خوشحالم

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 38 پست

اتفاقا من اولین باره از ترکیدن یه تاپیک انقد ناراحت میشم و اونم همینه . 

خیلی برام جالب بود که یه انسان چقددرررر ساده میتونه جونش رو از دست بده !  با خوردن آب سرد ؛ نیش زنبور ؛  سکته بخاطر خجالتی  بودن ؛ پریدن غذا تو گلو ... 

سهل انگاری یک مادر و حماقتش ! بیشتر از همه برام دردناک بود .. کاش برگرده تاپیکش 

از مرگ که نمیشه فرار کرد ! 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا من اولین باره از ترکیدن یه تاپیک انقد ناراحت میشم و اونم همینه .  خیلی برام جالب بود که ...

یعنی تا قبلش نمیدونستی؟؟؟😕

مرگ دیگه ساده تر از این که بخوابی و دیگه بلند نشی.😴😴

نمیخواد هر روز بگی دوست دارم، یه بار بگو ولی صد بار ثابتش کن!  
دقیقا تجربه های خیلی خوبی بود ک همه ی مقدار محتاط تر عمل کنیم مثلا سر سفره حرف زدن یا ...

و همین طور خیلیا نمیدونستن که موقع شکستگی عضوی از بدن باید یک آمپول مخصوص بزنن تا خون لخته نشه و نمیرن! 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
یعنی تا قبلش نمیدونستی؟؟؟😕 مرگ دیگه ساده تر از این که بخوابی و دیگه بلند نشی.😴😴

میدونستم و نه دیگه تا این حد که داماد شب خواستگاری باد در کنه و از خجالتش سکته بزنه 😑

چرا باید بترسید؟ مرگ برای همه اس،ترسیدن و نخوندنشم فقط پاک کردن صورت مساله اس! اتفاقا شاید بعضیاش ...

من از اینجور تایپک ها نمیترسم ولی علاقه ای هم بهش نداشتم که برم بخونم اما ترکیدن اینجور تایپک ها که مشکلی هم نداره ررو دوست ندارم مثل فیلم یا کتاب میمونه هرکی میخواد بخونه هر کی میخواد نخونه 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

از هر چی ک بترسی جذبش میکنی نباید ترسید 

باید همگی بدونیم ک این دنیا فانی و زودگذره و مرگ حقه  

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

منم با ترکیدنش موافق نیستم 

نه اینکه موافق تاپیک بوده باشم نه

ولی مگه چی بود که حذف بشه

بعضی کاربران  خییییلی    چس ناز    تشریف دارن (با عرض معذرت )😷

ببینم با گزارش زدناشون و حذف این تاپیک  دیگه نمیمیرن بعد هزاررررررر سال البته 

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست     

تو این دنیا هر اتفاقی هر اتفاقی ممکنه بیفته.

بنظر من چرا آدم بره دنبال چیزایی که روحشو فرسوده و خسته و ناراحت کنه.

دیدن صحنه های جنگ و کشتار.شنیدن اخبارهای ناگوار.

شنیدن خبر مرگ دیگران و اینکه چجوری از بین رفتن.ظلم هایی که به کودکان و زنان میشه.هیچکدومشو نباید شنید و دیدید مگه اتفاقی به گوشمون بخوره.چون باعث میشه افسرده شیم و عصبانی چون کاری از دستمون برنمیاد.اینجوری بیشتر عذاب میکشیم.

حالا مثلا اوناییکه باخبر میشن چیکار میتونند بکنند.فقط میگن آخی طفلی.واین چ دردی رو دوا میکنه.جز اینکه حال اون روز و چند روز بعدتو خراب کردی؟؟!!!!😕😕

من از اینجور تایپک ها نمیترسم ولی علاقه ای هم بهش نداشتم که برم بخونم اما ترکیدن اینجور تایپک ها که ...

👌

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست     
منم با ترکیدنش موافق نیستم  نه اینکه موافق تاپیک بوده باشم نه ولی مگه چی بود که حذف بشه بعضی ...

اونایی ک نخوندن و گزارش زدن عمرشون طولانیه 😁

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
از هر چی ک بترسی جذبش میکنی نباید ترسید  باید همگی بدونیم ک این دنیا فانی و زودگذره و مرگ حقه& ...

یه لحظه عکس کاربری تو دیدم فکر کردم رزالین برگشته😃

میدونستم و نه دیگه تا این حد که داماد شب خواستگاری باد در کنه و از خجالتش سکته بزنه 😑

نمیدونم رشید پور رو دیدی داشت برنامه اجرا میکرد.وایساده بود.یدفعه پخش زمین شد.گفت مرگو به چشمام دیدم.

اونایی ک نخوندن و گزارش زدن عمرشون طولانیه 😁

😂😂😂😂😂