2777
2789

فقدخواهشن خب خب نکنین بگم براتون

کسانیهم که مخالفن.کمپین خواهرشوهرای جیگرونازترازخودشونن میخوان نیش بزنن.نیان

عزیزان نه دروغه نه سرکاری.

زود زودمیزارم تااذییت نشین

لطفاگزارش هم نزنین

اوف خواهرشوهرم پدرمو در اورده

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان یکم خلاصه کنم براکسایی که ازماجرابی خبرن

ماتویه آپارتمان پیش مادرشوهرزندگی میکنیم اینایه دختردارن هنوزمجرده ازفضائل اخلاقیش صحبتی نمیکنم که به یسریابرنخوره توتاپیکای قبلیم هست(اگه بدونین چی شده)اگه کنجکاوشدین حق باکیه برین بخونین درموردخواهرشوهرگرامیم هم بیشتربدونین...ایشون یروزکه دخترمن رفته خونشون برده اتاقش بزورگفته باید س ی ن ه منوبمکی..دخترم گفته بدم میاد گفته غلط کردی بعدشم یه مشت تخمه داده که مثلادهن دخترموببنده وتهدیدکرده که اگه بری به مامانت وبابات بگی من میدونم وتوگوشاتومیبرم ودستتم میسوزونم قبلا هم اقدام به سوزوندن دستش به حالت تهدید کرده بودکه پدرشوهرم سرمیرسه ونمیزاره

حب بگو بقیشو من درجریانم

آقا امام زمان عج برا سلامتی شما قرآن میخونم شما هم  درپیشگاه حق برا سلامتی فرزندم دعا کنید به موقع وسالم بدنیا بیاد. قطعا فرزندی که دعای ولی  عصر عج همراهشه هم سالمه هم زیبا.نینی سایتیای عزیز محتاج دعاتونم. 

آهان.یادمه.خب بقیش

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن