2777
2789
عنوان

خدا کنه هیچ نی نی مریض نشه...

135 بازدید | 7 پست

چندوقتیه شنیدم بچه ی یکی از ٱشناهامون چشمش مشکل داره و باید پیوند قرنیه بشه خییییییییلی ناراحت شدم وااااقعا سخته 😭😭😭 من بچه م دل درد میگیره کلی ناراحت میشم و گاهی باخودش گریه میکنه... دیگه حال مامان اونو نمیشه توصیف کرد😭😭😭😭 از خدا میخوام و آرزو میکنم که هر بچه ای که مریضه خوب و سلامت بشه بچه اون خانوم هم خوب بشه و دل مامان و باباش شاد بشه☹️😍😍

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی امین خیلی سخته منم روزی ک فهمیدم پسرم‌چشمش اب مروارید داره و باید عمل بشه کارم فقط گریه بود خداروشکر عمل کردیم ولی خب همچنان زیر نظر دکتره و من استرس دارم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
الهی امین خیلی سخته منم روزی ک فهمیدم پسرم‌چشمش اب مروارید داره و باید عمل بشه کارم فقط گریه بود خدا ...

پسرت چندوقتشه؟ چطور فهمیدی؟ 

پسرت چندوقتشه؟ چطور فهمیدی؟ 

تو ۱۳ ماهگی فهمیدم‌الانم ۱۶ ماهشه 

داشتم اماده میشدم بریم بیرون یهو احساس کردم ی نقطه خیلی کوچیک تو چشمش سفید میزنه اولش فکر کردم‌نوره اما تا یکساعت بعدشم دیدم هس دیگه سریع بردمش چشم‌پزشکی گفتن اب مرواریده 😢 چند تا متخصص دیگم بردن همشون‌همینو گفتن دیگه دوهفته طول کشید تا سونو وازمایش گرفتم‌و عملش کردیم الانم دکتر گفت خداروشکر وضعیت چشمش خوبه اما عینک براش نوشته 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
تو ۱۳ ماهگی فهمیدم‌الانم ۱۶ ماهشه  داشتم اماده میشدم بریم بیرون یهو احساس کردم ی نقطه خیلی کوچ ...

آخی عزیزم حالا خوبه فهمیدی و زود اقدام کردی 

ایشالا که پسرت همیشه سلامت باشه❤️😍

آخی عزیزم حالا خوبه فهمیدی و زود اقدام کردی  ایشالا که پسرت همیشه سلامت باشه❤️😍

اره خداروشکر ک زود متوجه شدم ان شالله ممنون 

همچنین همه بچه ها همیشه سلامت باشن