2777
2789
عنوان

دکترگفت چشم نوزادت وبادمیل بزنند

104 بازدید | 13 پست

سلام خانما گوشه چشم پسریکماهم ورم میکنه یکم خوب میشه دوباره میاد دکتراطفال گفت احتمالابادمیل بزنند شنبه نوبت چشم داره دعاکنیدچیزی نباشه باداروخوب بشه خیلی نگرانم وتوفکرمیرم

عزیزم یک ماهه رو کسی میل نمیزنه که . دختر منم بود  تا ۱۰ ماهگی باید صبر کنی ماساژ بدی گوشه ی چشمش رو  برای خیلیا این انسداد باز میشه . دختر من ۶ ماهگی یه چشمش باز شد یه چشمش ۱ سالگی میل زدن .  دکترشو حتما عوض کن . هنوز هیچ تلاشی نکردن میگن میل؟؟؟؟؟

خدا همیشه آنلاینه ....فقط بهش پیام بده☺☺😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم همینطوره گفته باید تا هشت ماهگی ماساژش بدم اگه خوب نشد میل بزنن 😖

مامان جون غزل ورم میکنه درد میگیره گناه دارن .ماساژودورانی میدی درجهت عقربه های ساعت

الان چندماه دخترعزیزت

گوشه ی چشم یعنی روی غده ی اشکی . یا قسمتی از چشم که نرمه اونو دورانی ماساژ بده . با آب ولرم جوشیده و پنبه تمیز چشماشو پاک کن دوباره ماساژ یده

عزیزم یک ماهه رو کسی میل نمیزنه که . دختر منم بود  تا ۱۰ ماهگی باید صبر کنی ماساژ بدی گوشه ی چش ...

استرس میندازن توجون ادم 

میگم میل زدن چطوربود 

اذیت شد 

هزینش چندبود

مامان جون غزل ورم میکنه درد میگیره گناه دارن .ماساژودورانی میدی درجهت عقربه های ساعت الان چندماه دخ ...

الان سه ماه و نیمه

دورانی نه

ماساژ باید در جهت مجرای اشک باشه

از گوشه چشمش به سمت بینی

چاره ای نیست به من دکتر قطره و پماد داده تا ورم و عفونت نکنه بعدشم فقط ماساژ انشاالله که برای نی نیهامون اینطوری باز بشه

همسرم و دخترم تمام زندگی من هستید❤
استرس میندازن توجون ادم  میگم میل زدن چطوربود  اذیت شد  هزینش چندبود

میل زدن باید نزدیک ۱ سالگی باشه چون خیلییی از بچه ها تا  ۸   ۹ ماهگی خوب شدن . .  کلا یه ربع طول میکشه . یه بیهوشی نسبتا ضعیف داره  قبلش باید ۸ ساعت ناشتا باشه . بعد اونم ۲ ساعت ناشتا تا بیهوشی از سر بچه بره بعد میتونه شیر بخوره یا غذا.  حتما حتما دکتر بچه تو عوض کن   به یه دکتر اکتفا نکن  . پسر من انسداد غده ی اشکی داشن بچه ی جاریمم داشت هر دوی اینا با ماساژ خوب شدن . دخترمگ یه چشمش خوب شد یکیش رو میل زدن 

الان سه ماه و نیمه دورانی نه ماساژ باید در جهت مجرای اشک باشه از گوشه چشمش به سمت بینی چاره ای ن ...

ان شالله 

میگم‌ نی نی شماهم ورم داره 

مال نی نی من گاهی کوچیک سبز میشه نکنه عفونت کرده حالامن تافرداعصر دل تودلم نیست

ان شالله  میگم‌ نی نی شماهم ورم داره  مال نی نی من گاهی کوچیک سبز میشه نکنه عفونت کرده ح ...

گاهی ورم میکنه

اما با قطره زود خوب میشه

تا میتونی دستتو با یه چیز طبیعی چرب کن و ماساژ بده

دکتر به من گفت اون مجرای اشک بچه پر عفونت شده و وقتی ماسا‌ژمیدی تخلیه میشه

همسرم و دخترم تمام زندگی من هستید❤