2777
2789
همه می دونیم که طعم هر غذا بیشتر به ادویه ای که استفاده میشه بستگی داره
برای همین این تایپیک رو زدم تا خانومهای باتجربه سایت بیان از تجربه هاشون بگن

البته ترجیحا از ادویه هایی که خودتون ترکیب می کنید بگید
اگه از ادویه بازاری استفاده می کنید لطفا مارکش رو هم بگید
فروش ادویه خالص و خشکبار تازه و محصولات ارایشی بهداشتی گیاهی در کانال ایتا @advie_rangarang
من خیلی تجربه ندارم اما
برای عدس پلو
از ترکیب پودر زنجبیل و دارچین به نسبت مساوی استفاده می کنم گاهی هم هل می زنم
یه مدت هم هست که ادویه پلویی که از عطاری گرفتم (چون فله ای بود مارک نداشت) استفاده کردم که اونم طعم خوبی به غذا میده اما نمیشه همیشه استفاده کرد فقط برای تنوع خوبه
فروش ادویه خالص و خشکبار تازه و محصولات ارایشی بهداشتی گیاهی در کانال ایتا @advie_rangarang
برای ماهی
پودر زنجبیل و گلپر و پودر سیر استفاده می کنم با نمک و زدرچوبه قاطی می کنم میریزم تو پودر سوخاری
البته فلفل سیاه هم اظافه می کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آچار زابلی نشنیده بودم از همون زابل میشه تهیه کرد؟؟؟؟؟؟
شما کجایی؟؟؟؟؟
این برای یکی از کاربراس که متاسفانه اسمش رو نمی دونم چیه (چون من موارد خوب رو تو یه فایل کپی می کنم و نگه می دارم دیگه نمی دونم از کجا گفتم این متن رو)
لوبیا پلو من عطر خیلی عالی داره بخاطر اینکه حتما ادویه اش که شامل تخم گشنیز ، زردچوبه ، پاپریکا ، کاری و دارچین توی ماهیتابه چدنی میریزم تا گرم شده سریع خاموش میکنم یعنی 1 دقیقه یک تفت خورد کافیه ،بوی خیلی قشنگی پیدا میکنه و موقعی که دارم مواد لابلای برنجم میریم این ادویه را هم اضافه میکنم بعدش هم دم میکنم حسابی بوی غذا توی خانه میپیچه
ادویه کاری از مارک خاصی استفاده می کنید یا از عطاری می گیرید
اخه من دوبار گرفتم از عطاری عطر و بوش فرق داشت
در مورد پودر پاپریکا کسی می دونه میشه خودمون درست کنیم یا نه همون طعم بیرونیا رو میده
من خودم هنوز از عطاری نگرفتم اما خودم فلفل دلمه ای سبز رو گذاشتم خشک شد (که البته رنگش گشت و قرمز شد)
بعد پودرش کردم اما به نظرم خیلی عطر نداره کلی باید بریزم تا یه ذره خودش رو نشون بده