2777
2789
عنوان

بی بی چک مشکوک و آزمایش خون مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکا باشه عزیزدلم منم این ماه  hcg زدم دوروزه تاخیر دارم برا منم دعا کن عزیزم حامله باشم خیلی ذوق دارم

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 

مبارکهههههه عزیزم 😍😘انشاالله ب سلامتی تو بغلت بگیری❤️خدا کنه منم مامان بشم این ماه این خبر خوب رو تاپیکش کنم😍😍😍😍😍

سلام نی نی، حال عجیبی دارم  یه حال خیلی خوب، یه حستازه   انگاری روبه‌روی مناز امروز  در یه دنیایخیالی بازه  دنیایی که با اون به همرسیدیم  بدون تــــویه لحظه اون‌جا نیستم   تو اومدی پا تو دلم گذاشتی  ،من دیگ تنها نیستم...
یاسی جان مبارکه گلم خدارو صدهزارمرتبه شکر...حالا ک نی نی داری واس منم دعا کن این ماه جواب بگیرم دل ت ...

امیدوارم شما هم دلت شاد بشه و صاحب نی نی بشی عزیزم

امیدوارم شما هم مثبت بشه و شاد بشی 

ممنون گلم از خدا میخوام بچت صحیح و سالم بیاد بغلت و عاقبت بخیر باشه و تو بارداری اذیت نشی

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین