بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قدر همسرتو بدون. معمولا مردا زیر بار این عمل نمیرن.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
آره خودش بیشتر از من راغب بود چون دیگه اصلا بچه نمی خوایم
خیلیا بچه هم نمیخوان اما زیر بارم نمیرن. مثل همسر من. ما هم دو تا داریم و دیگه نمیخوایم. اما همسرم خودش نمیره و دوست نداره حتی منم برم گرچه دیگه انجام هم نمیشه.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
خب دلیلش چیه ما واقعا به ی راه مطمئن احتیاج داشتیم واسه بچه دار نشدن اونم تو این شرایط و بهترینش وا ...
دلیل همسرم رو نمیدونم اما خیلیا از واژه عقیمی فرارین. در صورتی که کار درست همینه. در ضمن مواظب باشید اولاش باید از روش پیشگیری دیگه هم استفاده کنید.