2777
2789

سلام بچه ها ، خیلی ناراحتم ،از خودم خسته شدم. خیلی ساده ام ،به خاطر این سادگیم کارم رو از دست دادم ،از خودم بدم میاد که نمیتونم زرنگ باشم . با این که در کارم و تحصیلاتم دقیق و پرتلاشم ولی این سادگیم باعث  میشه دیگران به راحتی ازم سواستفاده کنن ، وقتی دیگران بهم میگن تو خیلی ساده ای از خودم بدم میاد،سادگیم باعث شده حتی تا این سن هم نتونم ازدواج کنم ،همکارام بهم میگفتن خیلی بی عرضه بودی که تا الان نتونستی ازدواج کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از شما بدترم گناه بقیه رو گردن میگرفتم فکر میکردم خیلی دوست خوبی هستم الان از همونا ضربه خوردم همیشه خودمو ب اب و آتیش زدم ک اگه کسی ی خواسته ای ازم داشت یا داره حتما انجام بدم این ی نمونه اش از خودم بدم میاد حتی نمی دونم چجوری خودمو تغییر بدم امیدوارم دخترم ب من نره

ب چی میگی سادگی؟ رفتارات چجوریه؟

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
من از شما بدترم گناه بقیه رو گردن میگرفتم فکر میکردم خیلی دوست خوبی هستم الان از همونا ضربه خوردم هم ...

شما شخصیت مهر طلب داری.سعی کن اینجوری نباشی ک همیشه ضربه میخوری اونم شاید از نوع جبران ناپذیرش

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

منم تازه فهمیدم راجب کوچکترین مسئله خانوادگی پیش دوستا نباید حرف زد مخصوصا شادیها و عشق و عاشقی ها و... یعنی فووووری چشمشون میگیره

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
شما شخصیت مهر طلب داری.سعی کن اینجوری نباشی ک همیشه ضربه میخوری اونم شاید از نوع جبران ناپذیرش

خیلی خیلی ضربه خوردم دیگه میترسم با کسی ارتباط برقرار کنم وسایل هامو میدم بقیه ک مثلا خوشحالیشون رو ببینم وسیله ای ک استفاده نکردم کفش خوشگل و شیک ادکلن لباس پارچه و....خیلی پشیمون ام همونا رو میخوام الان😥😦

خیلی خیلی ضربه خوردم دیگه میترسم با کسی ارتباط برقرار کنم وسایل هامو میدم بقیه ک مثلا خوشحالیشون رو ...

حتما باید بری مشاوره یا فایل های دکتر هلاکویی رو بخر گوش کن واس شخصیت های مهر طلب راه حل داده ک چکار کنن 

مثلا مدیرم با اینکه طبق توافق شیفت صبح باید کار میکردم ولی بعضی موقع ها مدیرم ازم می خواست بعد از ظهر هم کار کنم بدون اضافه کاری منم انجام می دادم  

یا اینکه هر موقع بین یکی از همکارا و رییس اختلاف میافتاد میمودن به من میگفتن مدیر پشت سرت خیلی بد میگه ابن باعث میشد من از مدیرم کینه به دل بگیرم ، بعدا فهمیدم بیشترشون دروغ بود ،خداااایا من چقد ساده بودم که دروغ اونا رو باور می کردم،یه بار پیش یکی از همکارم درباره مدیرمون حرف زدیم چند روز  بعد همه رو بهش گفته بود در صورتی که اونم خیلی چیزا گفت این کارش باعث اخراج من از کارم شد و بعد خودش جای من استخدام شد

خداااااااااا چرا من اینقد زود اعتماد میکنم 

اونا همه سیاست داشتن کارشون رو خوب انجام نمی دادن ولی بلد بودن چجوری خودشونو نشون بدن ، با اینکه کار من از همه بهتر بود و اینو چند بار خود مدیر هم بهم گفت ولی چون اونا سیاست داشتن مدیرمون اونا رو بیشتر قبول داشت ،اصلا انگار مدیر ملاکش کار نبود و خیلی چیزهای دیگه براش مهم بود