2777
2789
دلم سالاد الویه با نوشابه و نون باگت خواست هرکی داره میخوره واس منم بخوره

آخی عزیزم کاش میشد نزدیکم بودی برات میفرستادم

من ماهی ام اما به سرم شور نهنگ است  این برکه بیحوصله اندازه من نیست....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب مهمون داشتم انقدر غذا که قیمه بود زیاد گذاشتم امروز ناهار قیمه داشتیم شام قیمه فردا هم قیمه شبم ...

😂😂

من ماهی ام اما به سرم شور نهنگ است  این برکه بیحوصله اندازه من نیست....

کباب منتظریم بابام بیاد درستش کنه

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

كباب تابه با برنج

لهنتي چه بو عطر و طعمي داره🤤🤤🤤🤤شوهرم هنوز نيومده من از بس گرسنمه هي ناخُنك ميزنم😑

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

ظهر قورمه سبزی پختم زیاده همونو میخوریم دیگه😃

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!