2777
2789
عنوان

کیا عمل لیزیک چشم انجام دادن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3767 بازدید | 43 پست
[QUOTE=74010110]مامانم و خاله هام لیزیک کردن ولی واسه یه خالم عوارض داشت 😕 بهم گفت ریسک نکن عمل نکن ...

درمانش تو طب اسلامی استفاده از سرمه ها و داروی شافیه  هستش که من هنوز امتحان نکردم ولی میخوام امتحان کنم

درمانش تو طب اسلامی استفاده از سرمه ها و داروی شافیه  هستش که من هنوز امتحان نکردم ولی میخوام ا ...

ینی اثر داره کسی سراغ داری که نتیجه گرفته باشه با اینچیزا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی اثر داره کسی سراغ داری که نتیجه گرفته باشه با اینچیزا

سرمه آره من شنیدم که با سرمه چشمشون بهتر شده به مرور

ولی شافیه قوی تره ولی ندیدم کسی استفاده کرده باشه

آخه خیلیا اصلا اعتقاد ندارن و سمت این چیزا نمیرن

من فمتو لیزیک کردم ۴ میلیون سال ۹۵. یک هفته بعدش دیدم کامل بود

عزيزم منم اصفهانم پيش كي رفتي؟چيشد روش فمتو رو براي شما انتخاب كردن؟

خدا همه ارزوها رو براورده كن و مارو هم ب حاجتمون برسون ..
عزيزم منم اصفهانم پيش كي رفتي؟چيشد روش فمتو رو براي شما انتخاب كردن؟

دکتر قریشی . من شماره چشمم بالا بود خود دکتر تشخیص داد فمتو باید کنی

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
دکتر قریشی . من شماره چشمم بالا بود خود دکتر تشخیص داد فمتو باید کنی

اهان ٩٥هنوز هم خودشون عمل ميكنن؟ من خيلي ميترسم

منم ٤و ٤.٥هستم ازمايشات قبلش انجام دادن؟

اهان ٩٥هنوز هم خودشون عمل ميكنن؟ من خيلي ميترسم منم ٤و ٤.٥هستم ازمايشات قبلش انجام دادن؟

الان دیگه نمیدونم خودشون عمل میکنن یا نه. من شماره چشمام ۷ بود😀 بله ازمایشات انجام دادم گفتن ضخامت قرنیت خوبه برا عمل. ولی فمتولیزیک خیلی عمل خوبیه دوره نقاهتش کمتره بقیه هست

الان دیگه نمیدونم خودشون عمل میکنن یا نه. من شماره چشمام ۷ بود😀 بله ازمایشات انجام دادم گفتن ضخامت ...

بله منم براي همين برسيدم فمتو سبك ترين عمل هست ميشه دعا كني منم عمل كنم خسته ام از عينك و تازه نميزنم هم با اينكه چيزي نمي بينم😂😂

بله منم براي همين برسيدم فمتو سبك ترين عمل هست ميشه دعا كني منم عمل كنم خسته ام از عينك و تازه نميزن ...

من تازه بقیه ناامیدم کردم میگفتن کاشت لنز کن چون شمارت بالاست دیگه خدا خواست ضخامت قرنیم خوب بود دکتر قریشی گفت میشه. تو کلینیک خودش هم تو خیابون میر رفتم. 

ان شالله به خوبی عمل کنی واقعا سخته من که با ادم کور فرقی نداشتم.

من تازه بقیه ناامیدم کردم میگفتن کاشت لنز کن چون شمارت بالاست دیگه خدا خواست ضخامت قرنیم خوب بود دکت ...

كاشت لنز چ جالب تاحالا نشنيدم 

من اميدوارم بتونم عمل شم و خوب انشالله

مرسي از دعات مهربون اميدوارم هميشه چشمات تيز بين باشن عزيزم