2777
2789
عنوان

طول سرویکس

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 37 پست
من تا حالا هر چی سونو دادم طول سرویکس توش نبود!!!

واسه منم نمینوشتن احمقا..اخرش خودم گفتم بنویس که دیدم ای وای چه مشکلی داشتم و نمیدونستم☹

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طوله سرویسم‌۳۵بود سونو دادم اما نمیدونم براچیه این طوله سرویس اصن چی هس کم و زیادش چه خطری داره

اندازه رحمه..هر چی  کوتاهتر بشه یعنی خطرناکه..و دهانه رحم باز میشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من طوله سرویسم‌۳۵بود سونو دادم اما نمیدونم براچیه این طوله سرویس اصن چی هس کم و زیادش چه خطری داره

عزیز به طول دهانه رحم میگن سرویکس. اگه از یه حد نرمال کمتر باشه یعنی داره بر میشه و نباید اینطور باشه چون هم خطر سقط زیاده و هم زایمان زودرس ممکنه اتفاق بیوفته.

نه عزیزم دردی نداره.دکتر خودش حواسش هس که مشکلی پیش نیاد وقتی دستگاه رو داخل میذاره نگران نباش ...

خدا خودش کمک کنه من خیلی محتاط نبودم فعالیت داشتم حالا میترسم....حالا همش دراز میکشم از این به بعد

اندازه رحمه..هر چی  کوتاهتر بشه یعنی خطرناکه..و دهانه رحم باز میشه

شما آمپول بتا زده بودی? اگه آره فقط شیش تا یا دوباره بعدش تکرار کردی?

خدایا شکرت به خاطر نی نی خوشگلی که تو زندگیمه❤️
یعنی من ممکنه بیاد پایین و خطری بشه‌؟

اگه مشکلی ندارط نه پایین نمیاد نترس

خدا خودش کمک کنه من خیلی محتاط نبودم فعالیت داشتم حالا میترسم....حالا همش دراز میکشم از این به بعد

منم همینطور بودم عزیزم خیلب بهم میگفتن آروم راه برو کمتر بشین کمتر فعالیت کن ولی من وقتی میرفتم خونه خودم نمیتونستم کاری نکنم خونه تکونی میکردم. خونه مامانم بودم یکم رعایت میکردم ولی الان دیگه واقعا میترسم و حواسم هس. خدا خودش نگهدار خودمون نی نیامونه