2777
2789
عنوان

طول سرویکس

508 بازدید | 37 پست

طول سرویکس من تو سونو nt 32 بود و تو آنومالی شد 30...هنوز دکترم ندیده جواب آزمایش رو اما میترسم طول سرویکسم مدام کم بشه...این که میگن استراحت منظورشون دراز کشیدن هست یا نشستن هم خوبه؟ کلا چیکار کنم زیاد بشه؟

واژینال بوده؟

اگه شکمی بوده دقیق نیست.باید واژینال بدی..دوست من از انومالی ۳۰ بود..و اخرم ۴۰ هفت۶ به زور زایمان کرد..۳۰ خوبه..ولی واسه اطمینان واژینال بده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شکمی بود...واژینال خطرناک نیست؟

نه چرا خطرناک..من‌دادم..

من شکمی ۳۵ بودم..واژینال ۲۷..

یکی میبینی شکمی ۳۰ هست واژینال ۳۵

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

عزیزم منم هفته پیش سونو واژینال دادم طول سرویکسم31.5بود تو هفته 22.دکترم گفته استراحتتو بیشتر کن. نه عزیزم بیشتر دراز بکش کمتر راه برو مخصوصو از پله

کمتر بشین.منم خیلی استرس داشتم همون روز کلی گریه کردم چون اطرافیانم خیلی منو ترسوندن ولی رعایت میکنم الان آروم ترم. توهم بیشتر رعایت کن انشاالله هیچ مشکلی پیش نمیاد. 

وای پس ممکنه کمتر از 30 هم باشه الان😔 شنیدم استراحت میکنن زیاد میشه.

نه دیگه..۲ تا مثال زدم گلم..خواستم بفهمی شکمی دقیق نیست...من خیلی تحقیقات کردم محاله زیاد بشه...۳۰ عالیه

.شاسد رفتی واژینال اصن بالاتر بودی

نه چرا خطرناک..من‌دادم.. من شکمی ۳۵ بودم..واژینال ۲۷.. یکی میبینی شکمی ۳۰ هست واژینال ۳۵

عزیزم دکترت چی گفت وقتی طول سرویکست 27بود؟ من همچنان نگرانم ولی دارم سعی میکنم بیشتر استراحت و رعایت کنم

عزیزم منم هفته پیش سونو واژینال دادم طول سرویکسم31.5بود تو هفته 22.دکترم گفته استراحتتو بیشتر کن. نه ...

سونو واژینال درد نداره؟ سرکلاژ لازم نیست بشم؟ من متاسفانه حس میکنم به خاطر یبوست اینطوری شدم😞

عزیزم دکترت چی گفت وقتی طول سرویکست 27بود؟ من همچنان نگرانم ولی دارم سعی میکنم بیشتر استراحت و ...

عزیزم من ۲۷ که بودم هیچ..دهانه رحمم شُل بودو هر لحظه امکان باز شدگی داشت..دوتا مشکل داشتم یعنی..اسن شل بودن باعث میشه سرویکس مدام پایین بیاد..استراحت مطلق..فقط دستشویی اونم فرنگی..امپول و شیاف و قرص..تا اخر ۸ ماهگی کیسه ابم پاره شد

سونو واژینال درد نداره؟ سرکلاژ لازم نیست بشم؟ من متاسفانه حس میکنم به خاطر یبوست اینطوری شدم😞

نه عزیزم دردی نداره.دکتر خودش حواسش هس که مشکلی پیش نیاد وقتی دستگاه رو داخل میذاره نگران نباش.  از هفته 21به بعد دیگه سرکلاژ نمیکنن خیالت راحت. اصولا میگن 25به پایین نیاز به سرکلاژه. مشکل ما با شیاف و آمپول و استراحت قابل کنترله