2777
2789
عنوان

بچه ها مگه روبیکا واسه جمهوری اسلامی نیست؟؟😮😩😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 33 پست
تو روبیکا😨😨

كجاي روبيكا؟اون كه همش فيلم و تبليغ و اموزشه

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂😂😂😂😂هی بگین ازادی نیس

شانس اوردم شوهرم ندید وگرنه کلمو میکند من دابسمش# سرچ کرده بودم اینم جزوشون بود😥😥😥😤😤م

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...

😂😂😂بگو چی بود منم برم ببینم 

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
كجاي روبيكا؟اون كه همش فيلم و تبليغ و اموزشه

ی بخشی داره روبینو مث اینستاست ولی آخه فیلم پور ن !!! تازه کپشنم زده بود گفتم آخر شب شاید از این فیلما دلتون بخواد کثییییف😁😁😤😷😷

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...
عق مرد و زن  کامل لخت بودن و عمل دخول صورت گرفت😁😁😷😷😷😷

در این حد😨😨😨😨😨

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
نصف شبی عقم گرفت بود ولی شاخ دراوردم اخه روبیکا واسه خودشونه چرا نظارت ندارن

فک کن خیلی راحت پدرو مادرا چون روبیکا مال خودمونه در اختیار بچه ها قرار میدن .واقعا فکرشم ترسناکه ی بچه این چیزا رو ببینه

فک کن خیلی راحت پدرو مادرا چون روبیکا مال خودمونه در اختیار بچه ها قرار میدن .واقعا فکرشم ترسناکه ی ...

خیلی افتصاح بود من ک ی زن متآهلم کپ کردم اصلآ 30 ثانیه اول فک کردم سرکاریه در این حد