سلام دوستان من هفته ۱۸ بارداری هستم و دو قلو دارم . با آی وی اف هم باردار شدم . رفتم سونو گفت طول سرویکسم ۳۰ هست اما دکتر گفت نیازی به سرکلاژ نیست ولی بهم آمپول پرولوتون داده که از هفته بیستم بزنم اما خودم خیلی نگرانم چون عدد سرویکسم لب مرزه .کسی بوده شرایطش مثل من یا اینکه کسی تجربه داره؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یه قلو ۲۸ بود سرکلاژ نکردم خیلی هم دکترم اصرار نداشت. باید سونو دو هفته دیگه تکرار کنی اگه خیلی کم شده باشی بدوزی. البته امکان پارگی کیسه اب هم هست.
نه گلم مال من ۳۱ بود جفتمم پایین بود خدا بخواد چیزی نمیشه هفته ۲۷ دردام شروع شد دکتر رفتم گف زایمان زودراس داری ولی خدار هزاران بار شاکرم که دخترم تو هفته ۴۰ بدنیا اومد البته زیادم استرس نداشته باش خود استرس سمه منکه دوران شیرین بارداری زهرم شد😢
خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.