2789
عنوان

ماجراي بارداري من (از اول تا به امروز)

| مشاهده متن کامل بحث + 283411 بازدید | 778 پست
رفتم دکتر چکاپ سونوگرافی کرد دکتر بچم اندازه لوبیا بود، یه لوبیای تپنده     با اینکه ف ...

سلام عزیزم هنه رو خوندم ، امیدوارم بارداری خوبی داشته باشید، من امروز روز ۲۰ دوره ام بود، تا چند روز قبل اسهال داشتم بی دلیل، امروز اما یبوست گرفتم و شکمم نفخ داره، هیچ علامتی از سینه درد ندارم، نمیدونم باردارم یا نه؟ به نظرتون میتونه علامت بارداری باشه؟ برام دعا کنید

سلام میشه جواب منم بدید لطفا...امروزروز۲۶پریودیمه..لتروزل،استروژن،مدروکسی خوردم،روز۶پریhmgزدم،روز ۱۳سونو رفتم ی فولیکول غالب۲۰داشتم،روز۱۴پریhcgزدم رابطه منظم داشتم...تنبلی دارم،همسرمم واریکوسل خیلی خفیف....چن روز پیش سمت چپ زیر دلم تیرکشید،تندتندعطسه میکنم،غذا ک میخورم انگار حالت تهوع میگیرم.....ممکنه باردار باشم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم هنه رو خوندم ، امیدوارم بارداری خوبی داشته باشید، من امروز روز ۲۰ دوره ام بود، تا چند روز ...

سلام  ممنونم

والا روز 20 ام خیلی زوده واسه گفتن

باید یه هورمونی ترشح بشه تا روی بدن تاثیر بذار... صبر کن 

سلام میشه جواب منم بدید لطفا...امروزروز۲۶پریودیمه..لتروزل،استروژن،مدروکسی خوردم،روز۶پریhmgزدم،روز ۱۳ ...

بستگی داره روز چندمی الان 

ببین واسه من بی بی چک یک هفته بعد از موعد مثبت شد

یعنی حتما سریع تغییر نمیکنی

اما با چیزایی که میگی احتمالش بالاس

لطفا انقد استرس نداشته باش

از حالات حاملگی بگم براتون: اولش (روز موعد) هیچ علامتی نداشتم، من معمولا مچ و ساق پام درد میگیره دو ...

عزیزم سر اولی این طور بودم ولی سر بارداری دومیم نیم ساعت قبل از غذا یکم گلاب و عرق نعنا و اب و یه قاشق مربا خوری بارهنگو ده مین  رو گاز میجوشوندم بعد با عسل میخوردم عالییییییییییییی بود خیلی خوب بود نه نفخ داشتم نه یبوست

بستگی داره روز چندمی الان  ببین واسه من بی بی چک یک هفته بعد از موعد مثبت شد یعنی حتما سریع ت ...

مرسی ک جوابمو دادی...الان روز۲۶پریودیمه...انشاالله ک دامنم منم این ماه بعد۲سال سبز شه...بحق حضرت علی همه دلشون شاد شه

بچم توی 8 هفته و خورده ایی ضربان قلبش و رشدش متوقف شده بود، من توی 9 هفته و دو روز سونو کردم و متوجه شدم.... با لکه بینی رفتم دکتر

دو سه جا رفتم واسه سونوگرافی که مطمئن بشم و شدم! 

حالم خیلی بد شد، دارم سعی میکنم منطقی رفتار کنم

آخرین بار که رفتم دکتر حس میکردم که دیگه نیست   

خانومااااااا

دکتر بهم دارو نداد!! گفت دو سه هفته باید به بدنت وقت بدی تا طبیعی دفع بشه!   بعد اگه نشد بیا تا بگم چکار کنی. میگفت نگران عفونت نباش! 

گفتم شیاف مصرف کنم؟؟ عصبانی شد گفت نمیخاد چیزی مصرف کنی! 

سلام من حدود 3سال هست که ازدواج کردم و10 ماه الی1ساله اقدام‌ به بارداری کردم هنوز نتیجه ای ندیم اسپر ...

دکترت رو عوض کن

یه چیزی هست که دکتر الانت متوجهش نشده

بگرد یه دکتر خوب پیدا کن 

از حالات حاملگی بگم براتون: اولش (روز موعد) هیچ علامتی نداشتم، من معمولا مچ و ساق پام درد میگیره دو ...

سلام عزیزم میشه بگی از چه زمانی رفلاکس معده و یبوست پیدا کردی؟

درضمن عرق نعنا اصلا واسه رفلاکس خوب نیست. بدترش میکنه

ای کاش فقط خودم و شوهرم بودیم
سلام من حدود 3سال هست که ازدواج کردم و10 ماه الی1ساله اقدام‌ به بارداری کردم هنوز نتیجه ای ندیم اسپر ...

سلام بستگی به خیلی چیزا داره

زود ناامید نشو

سن هم مهمترین عامله

اگه بالای سیو پنج هستی بعد شیش ماه اقدام باید مراجعه کنی

وگرنه تا یک سال هم طبیعیه

نگرانیو از خودت دور کن

انشالله دامن همه منتظرا سبز بشه

سلام بستگی به خیلی چیزا داره زود ناامید نشو سن هم مهمترین عامله اگه بالای سیو پنج هستی بعد شیش ما ...

من بعد یک سال،دو هفته پیش نینیم تو هفته ده سقط شد

اگه اچ سی جی یا هر دارو و آمپولی مصرف میکنین،حتما یکم به خودتون استراحت بدید

من سه دوره قرص و آمپول استفاده کردم

دقیقا زمانی که شایعه های کرونا شروع شد از ترسم ول کردم و کلا بیخیال شدم

که بعد دو دوره طبیعی باردار شدم

دعا کنین انشالله زود باردار بشم و نینیم سالم بیاد بغلم

سلام عزیزم میشه بگی از چه زمانی رفلاکس معده و یبوست پیدا کردی؟ درضمن عرق نعنا اصلا واسه رفلاکس خوب ...

از هفته 5 ام 

چایی رو قطع کردم خیلی بهتر شدم، هروقت هم معدم میسوخت یه قاچ کوچیک به خام میخوردم راحت میشدم، سرکه سیب با معده نسبتا خالی هم خیلی خوبه (با آب باید قاطی کرد) 

من غذا که میخوردم، حتی دو قاشق، یه توپ گرد میشدم در آستانه انفجار! قشنگ کشیدگی پوستمو حس میکردم، مجبور میشدم یه ته استکان عرق نعنا بخورم