2789
عنوان

ماجراي بارداري من (از اول تا به امروز)

| مشاهده متن کامل بحث + 283419 بازدید | 778 پست

سریع نوبت گرفتم و رفتم پیش اوج

دکتر امیر جنتی متخصص اورولوژی رو معرفی کرد

شوهرم رفت و گفتن واریکوسل درجه 3 چپ و درجه 1 راست داشت و باید عمل میشد

بعد از یه عالمه سرچ در مورد درمان خانگی و دکترای این کاره و اینا انجام دادیم، بالاخره رفت و عمل کرد

دکتر اوج میگفت دکتر جنتی کارش درسته، خیالتون راحت

خدایی کارش درست بود

عمل خیلی راحت بود و سریع

ببخشید مردایی ک اسپرماشون مشکل داره منی شون از نظر ظاهری مشکلی نداره؟ مثلا رنگ وجهش و اینا!؟ 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنتی واسه 2 ماه دارو داده بود و میگفت درمان تا 4 ماه طول میکشه، آل کارنیتین و یه آمپول دیگه که باید هر 5 روز میزد، داروهاش تقریبا 1 ملیون شد

عمل هم از اول تا آخرش نزدیک 3 تومن (2/5)

ببخشید مردایی ک اسپرماشون مشکل داره منی شون از نظر ظاهری مشکلی نداره؟ مثلا رنگ وجهش و اینا!؟ 💎

از نظر ظاهر اصلا مشکلی نمیبینی، چه حجم و چه رنگ

فقط یه چیزی بود که ما توجه بهش نکردیم

اندازه بیضه بزرگ میشه، توی اینترنت عکساشو برو ببین، یکی بزرگتر و یکی عادي! با یه عالمه رگ و ریشه توش! 

البته این علائم واریکوسله

شوهرم درد نداشت و دکتر تعجب کرده بود، خیلی ها بخاطر درد میرن دکتر و متوجه واریکوسل میشن

ده روز بعد عمل هم بخیشو کشید و بخاطر احتیاط رابطه نداشتیم 

دوره جدید من شروع شد توی کل دوره شاید دو بار رابطه داشتيم! اونم اولای دوره و آخرای دوره که مطمئن بودم اثری نداره

اما واقعا عمل کار خودشو کرده بود و با همون یبار من حامله شدم! اصلا باورم نمیشد، فکر میکردم حداقل دو ماه باید بگذره

روز تاخیر حول بودم و به زور شوهرمو بردم داروخانه واسم بی‌بی چک بگیره (بخاطر کرونا نمی‌خواست بریم) 

اونم مسخرم می‌کرد میگفت تو عادت داره چندتا بزنی 5 6 تا بگیر😜

روز موعود زدم و هیچ خبری نبود! مثل همیشه نا امید شدم، اما پوست کلفت شده بودم 😁

هییییچ علائمی نداشتم 

اینم یادآوری کنم دوره هام 36 روزس

یک هفته بعد گفتم پاشم ورزش کنم حداقل چاق نشم توی این قرنطینگی! توی تخت که کش و قوس میومدم یه کوچولو زیر نافم تیر کشید! شک کردم، گفتم بی‌بی چک میزنم خیالم راحت میشه و میرم سر ورزشم! 

بی‌بی زدم مثبت شد سررریع! 

رفتم بتا دادم 216 بود! 

خیییییلی خوشحال شدم 

کلی با شوهرم و خاهرم اینا رومانتیک بازی درآوردیم

اما ته دلم میگفتم شاید نباشه، شاید نشهه، شاید بتا پایینه!.... 

دو روز بعد دوباره بتا دادم شده بود 1606

دیگه مطمئن شدم موندنیه 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️

عزیزم مرسی که انقدر زیبا تعریف کردی.ممنونم.امیدوارم دوران بارداری خوب و خوشی رو سپری کنی و نی نیتو س ...

قربونت برم 

ممنونم مهربون

ایشالا یه بچه ناز و خوشگل و سالم نصیبت بشه 😍😍😍

از حالات حاملگی بگم براتون:

اولش (روز موعد) هیچ علامتی نداشتم، من معمولا مچ و ساق پام درد میگیره دو روز قبل پری، اندفه هیچی نبود تقریبا، هیچ دل‌درد یا چیز دیگه ای هم نداشتم

یک هفته تاخیر که بی‌بی چک مثبت شد یه کوچولو زیر دلم تیر کشید، تقریبا میشه گفت نافم بود! 

بعد که گذشت زیر دلم ریز ریز تیر میکشه، تیرای کوچیک تعداد زیادتر 😁 بیشتر وقتایی که حواسم نیست دلم یخ میکنه و سردش میشه، یا وقتی که زیاد سر پا وایمیسم

امااان از سوزش معده! رفلاکس معده دارم شدید! کج میشینن میسوزه، چایی میخورم تا گلوم میاد سوزشش، دیگه چایی خوردن رو قطع کردم! بهتر شدم، وقتی معدم خالیه سرکه سیب +آب میخورم خیلی بهتر میشم،، اندفه به خریدم دم کردم ببینم اثر این چجوریه

یه چیز دیگه 😭😭😭😭😭 من خییییلی نفخ دارم، و یوبوست! تا یه لقمه غذا میخورم باد میکنم، در حد انفجار! مثل اینکه دو قلو دارم و ماه آخرمه! عرق نعناع میخورم یخورده اما یه ذره تاثیر داره! یبار انجیر خیسوندم خوردم بهتر شد سفتیم، بهتره برم بازم انجیر بخورم (کلا باد آبرو واسم نذاشته پیش شوهرم) 😭😭😭😭😭

امان از ویار حاملگی

خیییییلی بده

فقط صبحا حالم خوبه اونم فقط 2 3 ساعت

از ظهر تا بعد شام تهوع و تنفر از بوی غذا دیوونم میکنه

در اوج گشنگی اگه به غذا فکر کنم حالم بدتر میشه       

از همه غذاها بدم میاد مخصوصا وقتی داره میپزه! فقط سالاد و نوشابه خنک دوست دارم 

شام به زور دو قاشق غذا میخورم که بچم چیزیش نشه

رفتم دکتر چکاپ

سونوگرافی کرد دکتر

بچم اندازه لوبیا بود، یه لوبیای تپنده   

با اینکه فقط یه هاله سفید با ضربان میدیدم، ولللی خییییلی ناز بود

عاشقش شدم 

دلم واسش ضعف رفت     

دکتر از روی سونو میگفت 7 هفته و دو روز! 

فکر میکردم تا الان 8 هفته باشه! 

بچم قدش 11  12 میلیمتر شده بود قربونش برم

درمورد حالت تهوع دکتر واسم oditren نوشت اما دمیترون گیرم اومد! حالا ببینم اثرش چیه