2777
2789

وای خدا درد امونم رو بریده ، نمیدونم چکار کنم،  بیمارستان هم نگه نمیداره من رو ، میگه وقتی بیا که کیسه آبت پاره شده باشه 

شما چطور؟

هر كسى را محرم رازت مدان ،اى بسا محرم كه با یک نقطه مجرم میشود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد زایمان داری؟ زود نیست؟

درد زایمان ندارم ولی درد دارم خیلی 

نمیدونم از چیه 

ولی خیلی بی تاب شدم 😢

درد زایمان داری؟ زود نیست؟

تیکر هامون شبیه هم هست از من تاریخ سز زده 15اذر ولی لگن درد داره منو میکشه گریدجفتم هم شده سه فردا وقت داده اورژانسی برم مطب سونو جدید بدم احتمال زایمان زودرس داده بهم

درد زایمان ندارم ولی درد دارم خیلی  نمیدونم از چیه  ولی خیلی بی تاب شدم 😢

چه نوع دردی داری؟

مثلا من زیاد فعالیت می کنم زیر شکمم درد می گیره، سعی می کنم کمتر فعالیت کنم

ولی از این اوضاع هم کلافه ام، شبا راحت نمی خوام، مدام خسته ام و معده ام دمارم را درآورده

من درد پشت زیاده ماما گفت درد جا باز کردن لگن  نیست درد زایمان جفت داره فشار میاره به بدنت که زمان زایمان رسیده ولی خدانکنه بچه وزنی نداره سه شنبه سونو دادم 2100بود احتمالا خونرسانی ضعیف شده به خاطر جفت که پیر شده 

تیکر هامون شبیه هم هست از من تاریخ سز زده 15اذر ولی لگن درد داره منو میکشه گریدجفتم هم شده سه فردا و ...

من تاریخ طبیعی 15 آدر میشد که بهم گفتن به خاطر سابقه زایمان زودرس باید این هفته زایمان کنم ولی آخه کیسه آبم سوراخ نیس دارم از درد میمیرم ،هرچی هم استفاده میکنم اروم نمیشم

من درد پشت زیاده ماما گفت درد جا باز کردن لگن  نیست درد زایمان جفت داره فشار میاره به بدنت که ز ...

آمپول بتامتازون زدی!؟

تیکر هامون شبیه هم هست از من تاریخ سز زده 15اذر ولی لگن درد داره منو میکشه گریدجفتم هم شده سه فردا و ...

برا من زده ۲۸ آذر، نمی دونم چرا تیکرم اینجا زودتر هست

انشاالله همه چی اوکی باشه و به موقع زایمان کنی

چه نوع دردی داری؟ مثلا من زیاد فعالیت می کنم زیر شکمم درد می گیره، سعی می کنم کمتر فعالیت کنم ولی ...

واژنم انگار داره پاره میشه ، سنگینی قفسه سینه دارم ، پهلو هام و زیر شکمم هم تیر میکشه ، مثل شما خواب ندارم 😢

برا من زده ۲۸ آذر، نمی دونم چرا تیکرم اینجا زودتر هست انشاالله همه چی اوکی باشه و به موقع زایمان کن ...

من که خسته شدم دلم میخواست بهم بگن زایمانت فرداست