2777
2789
عنوان

شما بگید با این دل وامونده چه کنم

362 بازدید | 21 پست

تا چشم به هم می زنی اومده و رفته. اخه این دل لامصب من چرا به این اوضاع عادت نمیکنه. به زمین و زمان کفر می گم. اروم بشو نیستم. حداقل برای سه چهار روز اول اینه حال و روزم. گوشه گیر میشم. همسرمو میگم. به خاطر کارش از دی ماه سال گذشته و دقیقا سه ما بعد عروسیمون رفته شهر دیگه. هر به سه هفته یک هفته میاد مرخصی. وقتی میاد اونقدر خوشحال هستم که سر از پا نمیشناسم. میرم خونه خودم و فقط یک هفته فرصت زندگی دونفره دارم. بعد یک هفته باید باز کلی اثاث جمع کنم, یخچال رو خالی کنم و پیش به سوی خونه مادرم.این ها قابل تحمله. چیزی که من رو داره از پا در میاره دوری هست. دقیقا سه روز پیش در یه حرکت سوپرایزانه اومد ولی فقط این چند روز تعطیلات.امروز باز رفت.خیلی داغونم. چه کنم اروم بگیرم. عشق شیرینه ولی یه جاهایی زیمنت میزنه. دلتنگشم.حتی بخاطر اعصاب خوردیم یه پروژه مهم کاری رو لغو کردم.برای ارامشم یه صلوات میفرستید؟؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه خوب کاش من اینجوربودم والا ماکه هرروزپیشمونه هم ناراحتیم 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

عاشق نظرات کاربرام ماشالله چقدرعاشق همسراتونید چقدرشوروشوق زندگی مشترک دارید😐

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

عزیزدلم

برات صلوات فرستادم

الهی تنتون سالم  باشه

خداروشکر که یه شغل داره و اهل کاره

خیلیا تو شرایط شما هستن شوهر خواهر منم ۲۰ روز سر کاره ۱۰ روز خونه

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
عزیزدلم برات صلوات فرستادم الهی تنتون سالم  باشه خداروشکر که یه شغل داره و اهل کاره خیلی ...

اره خدا رو شکر. ولی من یه ادم فول احساسی هستم. خیلی اذیت میشم. جوری شده از محیط خونه مادرم گریزان شدم. اینجا همه چیز برام مهیا هست. الحمدلله خانواده خوبی دارم. ولی عشق شوهرم من رو داره نابود می کنه

طبیعیه گلم ، دوری نهایت دو سه روز ، منم حتی به این سن دوری بیشتر برام سخته ، کاش بتونی شرایط رو عوض ...

دوست دارم عوض کنم.ولی چطوری....باید صبر کنم دو سه ماه دیگه کلا کوچ می کنیم شهر دیگه.