2777
2789

من خودم از اون دسته أدمام كه خيلي فكر وخيال ميكنن و هميشه خواب ميبينم 

قبلا دنبال تعبير كردن بودم 

ولي الان يكسالي ميشه اصلا بهش فك نميكنم و براي هيچكس هم تعريف نميكنم 

شما چي؟ 

خيلي دلم ميخواد اصلا خواب نبينم 

دست من سوي خداست🙏دوستان براي حاجت رواييم صلوات بفرستين لطفا❤️
همش نتیجه ی فکر و خیالاییه که آدم میکنه یا اتفاقا و فیلما و کتابایی که میبینه و میخونه

نميدونم چيكار كنم راحت بخوابم 

گاهي ميگم نكنه اتفاق بيفتن😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدر خواب دیدم که دیگه برام مهم نیس بهشون فکر کنم😑 فقط یبار تو خواب شوهرم با یه خانمه حرف زد بیدا ...

منم انقد ميبينم ديگه اهميت نميدم 

ولي گاهي ارامشم رو ميگيره براي چند ساعت 

من مامانم همیشه هر خوابی که میبینه واقعا همون تعبیر میشه به نظرم تا ۹۰ درصد درسته ۱۰ درصدم به خاطر ...

خب حتما مادر شما خيلي كم خواب ميبينه 

نميدونم چيكار كنم راحت بخوابم  گاهي ميگم نكنه اتفاق بيفتن😬

نمیشن خیالت راحت! حالا یه عده ای هستن که خواباشون تعبیر میشه و رویای صادقه میبینن ولی اگه اینطوری بود تا حالا متوجه شده بودین! من که هرخوابی که میبینم رو میتونم به اتفاقای دیروزم ربطش بدم ولی هیچوقت درطول روز بعدش چیزی رو مربوط بهش ندیدم

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

حوصله داری والا به خاطر یه خواب برو کلاس آموزشی چیزی من خودم رویاهای صادقانه زیاد میدیدم حتی بعضیها تو خواب رازشونو بهم میگفتن یاچیزای دیگه خوانواده نزدیکم ازخوابام میترسن از بس درست از آب درمیان ولی الان اینقدر درگیر اداره و کلاس زبان و خیاطی و بچه داریم که از خستگی فقط غش میکنم به جا خواب 

حوصله داری والا به خاطر یه خواب برو کلاس آموزشی چیزی من خودم رویاهای صادقانه زیاد میدیدم حتی بعضیها ...

خودمم خيلي ناراحتم 

ببخشید اینو میگم چون خودم یه مدت اینجوری بودم میگفتم چیزی خواص فکرتو مشغول کرده یا افسردگی نداری دره ...

چرا وسواس فكري دارم

همش فكرو خيال ميكنم 

سرگرمي دارم دانشگاه ميرم 

يه مدت خوب ميشم بازم برميگرده

اهمیت نده من با شوهرم قبلا مشکل داشتم یه شب خواب دیدم خواهر شوهرم رفته براش زن بگیره و همه چی خیلی جدی بود تو خواب دیگه حال من رو تا چند روز تصور کن همه آدمها از لحاظ روحی مشکلاتی داریم با دوستای روانشناس یا استادای روانشناس صحبت کن