2777
2789

مثلن لباسارو با چه شوینده هایی یا مثلن سطوح با چه دستمالی یا تمیز کردن قابلمه ها .گاز و....

همان شد که خدا خواست نه آنچه خودم خواستم خدایا راضیم به رضای تو 😊ممنون بابت تودلیمو گل پسرم ببخش ناشکری کردم سالم بذارش تو بغلم😍😙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانومها اومدین منم راهنمایی کنین قابلمه هام چدن سرامیکه بیرونش سفید روغن که ریخته یه جاهاییشون زرد ...

سوال خودمم هست 

همان شد که خدا خواست نه آنچه خودم خواستم خدایا راضیم به رضای تو 😊ممنون بابت تودلیمو گل پسرم ببخش ناشکری کردم سالم بذارش تو بغلم😍😙

لبلسهامایع ماشین اکتیویاسپید....سرامیکادستمال وایتکسی دامستوس..بعددستمال مرطوب....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

مثلن گازم روغن سوخته بود پاک نمیشد رو لعابی بود از اسپری گاز پاک کن رافونه استفاده کردم عالی بود

خانومها اومدین منم راهنمایی کنین قابلمه هام چدن سرامیکه بیرونش سفید روغن که ریخته یه جاهاییشون زرد ...

صابون سفید رنده کن بریز یکمم آب بریز نرم ک شد با ی سیم ک زیاد زبر نباشه بشورش

یا میز و سطوح این مدلی رو با دستمالای ناژه پاک کنید عالین

من اینارو نمیدونم.نامزدم خوب میدونه😂😂خیلی وسواسیه مجردی هم زندگی میکنه.خونش همیشه برق میزنه.کدبانو ...

اوخی😍😂😂😂