2777
2789

سلام خانومها، من اقدام به بارداری داشتم دو روز مونده تا موعدم،یه سری علائم دارم مثل خستگی زیاد،ترشحات زیاد،کمر درد،سوزش سر معده،بزرگ شدن شکمم،نفخ زیاد آیا این حالتها به بارداری ربط داره؟

اره عزیزم علایم بارداری اینا هم ولی سندرم پیش از قاعدگی هم هس،اماازاونجایی ک میگی اقدام کردی احتمالش زیاده نی نی داشته باشی بی بی بزن

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه سری از این علایمو دارم. ولی نمیدونم باردارم یا نه

پریناز جون من سینه هام نوکش بزرگ وقهوه ای شده ودورش متورم شده کمردردم دارم ی روز مونده ب موعدم پ شدم ولی دوروزه بود،نمبدونم منم باردارم یان

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
پریناز جون من سینه هام نوکش بزرگ وقهوه ای شده ودورش متورم شده کمردردم دارم ی روز مونده ب موعدم پ شدم ...

من سینم تا زیر بغل درد داره. البته ار وقت پریود شمم اینجوری میشم.

اما از دیشب کمردردم دارم. سمت چپ دلم همش منقبض میشه. 

من سینم تا زیر بغل درد داره. البته ار وقت پریود شمم اینجوری میشم. اما از دیشب کمردردم دارم. سمت چپ ...

خیره ایشاالله

اره عزیزم علایم بارداری اینا هم ولی سندرم پیش از قاعدگی هم هس،اماازاونجایی ک میگی اقدام کردی احتمالش ...

الان بی بی بزنم جواب میده🤔بعد ۴سال اقدام کردیم ۰ون شوهرم قبلش مشکل داشت انقدر استرس دارم که نگو میترسم برم سمت بی بی

علائمش بيشتر كمر درد  و دلدردايي كه هر چن ثانيه درد ميكنه و خوب ميشه  اينا بيشتره

والا انقدر استرس دارم اصلا نمیدونم کدومشو م و زیاد دارم 😂حتی شوهرمم استرس داره بنده خدا ،ولی هردو امیدواریم