leily68 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 177 عنوان علائم اولیه بارداری چیه؟قبل از حذف پریود 372 بازدید | 21 پست سلام خانومها، من اقدام به بارداری داشتم دو روز مونده تا موعدم،یه سری علائم دارم مثل خستگی زیاد،ترشحات زیاد،کمر درد،سوزش سر معده،بزرگ شدن شکمم،نفخ زیاد آیا این حالتها به بارداری ربط داره؟ 1397/08/17 | 19:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarezoo عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 7577 اره عزیزم علایم بارداری اینا هم ولی سندرم پیش از قاعدگی هم هس،اماازاونجایی ک میگی اقدام کردی احتمالش زیاده نی نی داشته باشی بی بی بزن تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارنمادرشن😍
ماهيشونم عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 289 علائمش بيشتر كمر درد و دلدردايي كه هر چن ثانيه درد ميكنه و خوب ميشه اينا بيشتره
sarezoo عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 7577 منم یه سری از این علایمو دارم. ولی نمیدونم باردارم یا نه پریناز جون من سینه هام نوکش بزرگ وقهوه ای شده ودورش متورم شده کمردردم دارم ی روز مونده ب موعدم پ شدم ولی دوروزه بود،نمبدونم منم باردارم یان تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارنمادرشن😍
پریناز۹۳ عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 1727 پریناز جون من سینه هام نوکش بزرگ وقهوه ای شده ودورش متورم شده کمردردم دارم ی روز مونده ب موعدم پ شدم ... من سینم تا زیر بغل درد داره. البته ار وقت پریود شمم اینجوری میشم.اما از دیشب کمردردم دارم. سمت چپ دلم همش منقبض میشه.
sarezoo عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 7577 من سینم تا زیر بغل درد داره. البته ار وقت پریود شمم اینجوری میشم. اما از دیشب کمردردم دارم. سمت چپ ... خیره ایشاالله تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارنمادرشن😍
پریناز۹۳ عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 1727 علائمش بيشتر كمر درد و دلدردايي كه هر چن ثانيه درد ميكنه و خوب ميشه اينا بيشتره وتی چقد امیدوارم کردی. من مدام دلم منقبض میشه و ول میکنه.
leily68 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 177 اره عزیزم علایم بارداری اینا هم ولی سندرم پیش از قاعدگی هم هس،اماازاونجایی ک میگی اقدام کردی احتمالش ... الان بی بی بزنم جواب میده🤔بعد ۴سال اقدام کردیم ۰ون شوهرم قبلش مشکل داشت انقدر استرس دارم که نگو میترسم برم سمت بی بی
leily68 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 177 منم یه سری از این علایمو دارم. ولی نمیدونم باردارم یا نه شما هم اقدام کردی پریناز جون
leily68 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 177 علائمش بيشتر كمر درد و دلدردايي كه هر چن ثانيه درد ميكنه و خوب ميشه اينا بيشتره والا انقدر استرس دارم اصلا نمیدونم کدومشو م و زیاد دارم 😂حتی شوهرمم استرس داره بنده خدا ،ولی هردو امیدواریم
پریناز۹۳ عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 1727 شما هم اقدام کردی پریناز جون من ای یو ای انجام دادم.۲ ساله اقدامم
tinar71 عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 1797 منم موقعی که باردار شدم دقیقا همین علائم رو داشتم همش خسته بودم ترشح زیاد داشتم زیر شکمم درد میکردو... سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست