2777
2789

سلام، چند روز طول کشید تا بچتون متوجه شد جیش داره یا نه؟ منظورم اینه که حالا بینشم نگفتن اشکال نداره ها، ولی برا اولین بار چقد طول کشید بگن؟

فقط زمانش رو رعایت کن حتما. بذار دو سالش پر شه. من ۱۸ماهگی کمتر‌گرفتمش. ولی بنظرم بیشتر بود بهتر‌ بود.

من از مدت ها قبل میبردمش دستشویی 

چون بدون خودم طاقت نمیاورد. روزی که خواستم از جیش بگیرمش یکم‌اب گرم زدم به بدنش. اونم‌زود جیش کرد. گفنم آفرین و خوشحالیمو‌نشون دادم. دو سه باری تکرار شد فهمید چجوری خودشو شل کنه‌جیش کنه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط زمانش رو رعایت کن حتما. بذار دو سالش پر شه. من ۱۸ماهگی کمتر‌گرفتمش. ولی بنظرم بیشتر بود بهتر‌ بو ...

اینقدر تند و تند بردمش تا شرطی شد و بالاخره گفت جیش. فکر‌کنم کمتر از یک هفته بود

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

من اصلا نمیفهمم که چرا باید تند تند بچه رو ببری دستشویی

به من میگفتن یک هفته هر ۱۰ دقیقه یکبار بچه رو ببر دستشویی! 

دختر من الکی میبردیش دستشویی جیغ میزد و میگفت نمیام!!

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
اوایل اصلانمیگن.من هربیست دقه یبارمیبردمش15روزاول.بعدکم کم خودش عادت میکنه ومیگه

ینی امیدوار باشم؟ اخه الان پنج روزه دارم میگیرمش ولی بازم هر دو سه باری که تو دستشویی جیش میکنه یه بار تو شورتش، اصلا نمیخاد درک کنه که جیش داشتن چیه، خیلی مقاومت میکنه. با اینکه هر یه ربع میبرمش ولی اونجا نمیکنه میاد تو خونه میکنه😥😥😥

پسر من دو سال و شش ماهشه هنوز نگرفتم ميبرمش دست شويي جيغ ميزنه ميترسه

دختر منم همینطوری بود و من چقدر میترسیدم

تا بازش نذاری یاد نمیگیره

من باز گذاستم بعنی فقط شلوار پاش کردم

به بار خیس کرد گفتم ببین چقدر بده اه اه اه

بعد دیگه خودش ذوق کرد بره رو لگنش کارشد بکنه

فقط زمانش رو رعایت کن حتما. بذار دو سالش پر شه. من ۱۸ماهگی کمتر‌گرفتمش. ولی بنظرم بیشتر بود بهتر‌ بو ...

دختر من به روی خودش نمیاره، دو سال و هفت ماهشه ولی انگار دوس نداره کلا. باید با یه چیزی گولش بزنم . جدیدنم گول نمیخوره باید دعوا و تهدید کنم تا جیش کنه، ینی میدونه جیش کردن چیه ولی دوس نداره 

ینی امیدوار باشم؟ اخه الان پنج روزه دارم میگیرمش ولی بازم هر دو سه باری که تو دستشویی جیش میکنه یه ب ...

پست بالایی منو بخون

دختر منم بهش میگفتم جیش داری میخندید!!

بعد به بار که تو لگنش جیش کرد اینقدر از خودم ذوق نشون دادم و براش دست زدم خوشش اومد! 

میتونی یه عروسک رو ببری دستشویی به بچه بگی مثلا سارا میخواد بره جیش کنه

بعد دخترت هم مشتاق میشه میاد ببینه

بعد عروسک رو تشویق کن و ...

باید به یه قلقی تشویقش کنی دیگه