2777
2789
عنوان

نظرتون راجع ب پيري چيه؟

218 بازدید | 36 پست

يعني اون موفع ن جذابيتي هس نه جواني خيلي سخته بهش فكر كردين پير شدين چجوري ميشين ايا بچه هامون مراقبت ميكنن ازمون يا راهي سالمندان ميشيم

لايكم نكنيدمرسي اَه  خدايا هوامو داشته باش  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط ترسم ازینه که نکنه وقتی پیر شدم حسرت این روزامو بخورم😢

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

فقط دعا میکنم رو پاهای خودم باشم و بمیرم. محتاج هیچ بنی بشری نباشم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

من به این فک میکنم بچه نیارم پیر شدم خودم لذت ببرم و در اخرم همشو بدم مدرسه بسازم 😄

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!