2777
2789
عنوان

ی جمله برا عشقتون

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 61 پست

مرد من....مردانه عاشقم باش...

تا ببینی برا دیوانگی هایت؛چقدرزنم...😍

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلبران دل می برند اما تو جانم می بری😍

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

خیلی دیوسی

جمله از این عاشقانه تر پیدا نکردم

گاهی حجم دلتنگهایم آنقدر زیاد میشودکه😔                  دنیا با تمام وسعتش برایم تنگ میشود.....!                   دلتنــــــگم.....😢.                                             ⁦❤️⁩ کسی که گردش روزگارش به من که رسید از حرکت ایستاد ....!                                                              ⁦❤️⁩ خودم.....                     خودی که مدتهاست گم کرده ام😔

😔 دیگه کنارم نیستی و شایدم هیچوقت نخواهی بود

ولی هر جا هستی بدون دوستت داشتم 

و

هنوزم همون قد دوستت دارم شاید حتی بیشتر 😢💔🕇

در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

من یه زنم که فقط از عشقش انتظار داره زندگیش در آرامش باشه پس تلاش کن برای من برای زندگیمان

وای کمرم رگ به رگ شد اینقدر جمله بندیش سخت بود

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍

مامان بابای عزیزم عشق شما دوتایید همه چیز شما دوتایید نفسم جونم هستیم زندگیم شما دوتایید.

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)