2777
2789
عنوان

مامانا لطفا کمک

102 بازدید | 22 پست

من تازه زایمان کردم بچم خیلی بی قراره ودلپیچه شدید داره از دیروز تا الان فقط ماهی ۲بار نهار دیروز وامروز وشام خرما وارده خوردم دیشب تا الان بچم خداروشکر ارومه 

خواستم بپرسم ممکنه از شیر باشه کلا غذاهایی که خوردم در طول این هفته حلیم شیر برنج شلغم ولیمو شیرین بودن اما بیشترین چیزی که مصرف کردم شیر بوده دل درد دخترم از کدوم میتونه باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شیر هم میشه،هروقت شیر می خوری با خرما بخور.پسر عموی من به شیر حساسیت داشت،زنمو مجبور شد،یه سال لب ...

پس دیگه منم نخورم طفلی بچم خیلی اذیت میشه صورتش کبود میشه از بس به خودش میپیچه

شیر دل درد میاره شلغم هم‌همینجور. کلا بعد از یک هفته کولیک شروع میشه شیرا کمه که گریه میکنه 

من الان ۴ ماهه هنوز بچم گریه میکنه اگه کولیکی باشه خودتا واسه روزای سخت آماده کن کمرتو سفت ببند

شیر دل درد میاره شلغم هم‌همینجور. کلا بعد از یک هفته کولیک شروع میشه شیرا کمه که گریه میکنه&nbs ...

تقریبا ی هفتس شبا تا صبح بیداره وبه خودش میپیچه منو باباش داریم از بی خوابی هلاک میشیم فقط دیشبو یکم بهتر بود 

بادوم درختی بخور تا کلسیمت تامین شه.انشالله خدا حفظش کنه.برای منم دعا کن،سالم به دنیا بیارمش.

ایشالله گلم زایمان راحتی داشته باشی وفرشته کوچولوت سالم بیاد بغلت