2777
2789

سلام بچه ها تولد همسرم نزديك بعد همه ميدونن من چقدر رو اين موضوع كه حتما خودم براش تولد بگيرم و اولين نفر خودم سوپرايزش كنم و بهش تبريك بكم حساسم!!ميدونم شايد پيش خودتون بگين چقد لوسم اما خوب برام مهم!!!واسه همينم هميشه خيلي زودتر تولدش يهو سوپرايزش ميكنم اما امسال خواهر همسرم وارد ماه تولد همسرم كه شديم واسش تو اينستا پست گذاشت داداشي عزيزم و مهربونمتولدت پيشاپيش مبارك 👿👿👿👿👿👿👊👊👊👊👊بدم مياد كه ميخواد حرصم و در بياره بدم مياد كه ميخواد نشون بده كه مثلا من بيشتر دوستش دارم يا حرص من و در بياره يا همه ذوق يكساله من كور كنه👿👿بعد حالا جالب اينجاست تو دوران مجردي همسرم يه بارم براش تولد نگرفتن اما الان ما پنج سال با هم هستيم شده من حتي طلا فروختم اما براش تولد عالي و كادو عالي خريدم😢😢بديش هم اين بود قرار بود صبي كه شبش اين خانوم پست گذاشت برا همسري تولد بگيرم😁😁😁تا همسرم ديد گفت اه اره ابان تولدم😁😁😁😁😁منم كه وا رفتم فقط اينقد گريه كردم كردم به همسرمم گفتم واقعا ميخوان من و اذيت كنن اخه چرا دست رو نقطه ضعف ادم ميذارن😢😢😢😢😢ديگه هيچي تولدم كنسل كردم👿👿

ومن باور دارم خدايي هست كه هميشه در همين نزديكيست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂عیب نداره ی تولد توپ بگیر

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

وا

خب تبریک گفتن دیگه

گناه که نکردن

به نظرم ناراجتیت بی مورده

شما تولدت رو بگیر

چیکار به بقیه داری

تازه مگه میشه ادم ندونه تولدشه؟

من که از یه هفته قبل از تولدم به همه فراخوان میدم!!!

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)