2789
عنوان

خانما نزدیک زایمان بیاین

132 بازدید | 18 پست

دکترم بهم گفت ۱۶فروردین زایمانمه ولی ازنظر سونوگرافی نوشته ۱۹فروردین نمیدونم دقیقا کیه زایمانم اخه ۲۰فروردین عروسی داریم.الان دقیقا ۱۸هفته ۳روز هستم.خودم حساب کردم ۶فروردین میرم تو۴۰هفته.یعنی باز کی بچه میارم؟لطفا کمکم کنید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من کمتر از ۴هفته دیگه زایمانمه شما تا زایمانت خیلی مونده که 

زایمانت زمانیه ک دکتر همون اوایل بارداری بهت گفت یا دوباره اخرا گفت یه زمان دیگست؟توچتدهفته دکترمیگه میتونی طبیعی بیاری یانه؟

زایمانت زمانیه ک دکتر همون اوایل بارداری بهت گفت یا دوباره اخرا گفت یه زمان دیگست؟توچتدهفته دکترمیگه ...

زایمان طبیعی من میشه ۲۶اذر

ولی سزارینم میشه ۱۵اذر

شما همون تاریخ زایمانی که تو ان تی برات زدن رو مبنا قرار بده 

یعنی اونی ک دکترگفت ۱۶فروردینو ۱۹فروردین الکیه؟

نه گلم هیچ کدام الکی نیست! ولی تاریخ قطعی رو 38 هفته بهت میگن. ا نم اگر طبیعی باشه که از 38 تا 40 ممکنه زایمان کنی. بعدشم شما 16 تم زایمان کنی مثلا 20 ام میری عروسی؟؟؟؟؟؟؟ 

اره میرم چون فامیل نزدیکه

من بودم بچه زیر 40 روز رو هیچ کجا نمیرم بخصوص مکان شلوغ چون سیستم ایمنیشون ضعیفه و مستعد بیماری هستن خیلی خطر ناکه. حالا باز شما بهتر میتونی برا خودت برنامه ریزی و تصمیم بگیری

نه گلم هیچ کدام الکی نیست! ولی تاریخ قطعی رو 38 هفته بهت میگن. ا نم اگر طبیعی باشه که از 38 تا 40 مم ...

نگه برام میشماری من الان دقیقا ۱۸هفته کامل و۳روز هستم.هردو شنبه میشم یک هفته.