2777
2789
عنوان

درگهان قشم

| مشاهده متن کامل بحث + 16152 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم اگه چیزای جدید یادتون اومد بگین

اگه برای تفریح رفتی، جزیره هرمز هم برو. برای گشت جزیره یه روز باید ماشین بگیرین از روز قبل، میبره تنگه چاهکوه، جزایر ناز، هنگام، قلعه پرتغالی ها، دره ستاره ها، جنگل های حرا، ما پارسال 150 دادیم. برای خرید درگهان خوبه. سیتی سنتر لباسای شیک تر و گرون تر داره ولی بگردی مغازه هایی با قیمت مناسب یا تخفیف زده هم پیدا میکنی. درگهان رستوران گلدن فود خیلی خوبه، اگه مغازه دارا برات غذا سفارش بدن قیمتش نصف میشه، خیلی به صرفه است. کلا روز اول کمتر خرید کن چون گاهی قیمت با هم خیلی فرق داره، بگرد مغازه های ارزون ترو پیدا کن. 

عمو شوهر من ساکن قشم.میگفت جنس ارزون دیگه پیدا نمیشه اصلا.با این دلار.نمیدونم والا

اره علان وسایل تو قشم گرونه فایده ای ندارد چون کارتونها با دلاره ...من همیشه میرفتم علان دوساله نمیرم چون صرف نمیکنه