2777
2789
عنوان

متاهلا بیاید راهنماییم کنید 😉

294 بازدید | 23 پست

خانوما.. میدونید چیه

شوهرم ب خونوادم حساسه.. گاهی احساس میکنم حسودی میکنه نمدونم چرا.. و نمدونم باهاش چیکار کنم... 😯همش میگه نباید باباتو قهرمان بدونی و بالاتر از همه مردا.. منو باید بالا ببینی.. یا میگه مامان بابات مهمترن 😧😦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضع مالی پدرتون چطوره شاید به اون حسادت میکنه 

وضع بابام خوبه متوسطه.. خودم خونه مادرشوهرم زندگی میکنم .. خب ما اول زندگیمونه.. نمدونم شاید به این حساس شده 😟

خخخ حسادت میکنه این یعنی دوس داره فقط اون برات مهم باشه

اره .. ولی خب نمیشه ک 😢یه بار با بابام حرف زدم گفتم اینجوریه.. گف حرف مانو نزن جلوش.. نگو دلم تنگ شده بگو میخام برم سر بزنم بسون 😯

اره .. ولی خب نمیشه ک 😢یه بار با بابام حرف زدم گفتم اینجوریه.. گف حرف مانو نزن جلوش.. نگو دلم تنگ ش ...

اره راس میگ وقتی حساسه دیگ تو هم.بدترش نکن اتفاقا شوهرت.خوبه که انقد حسادت میکنه و حرفهای تو براش مهنه

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

عزیزم همسرت برات می مونه سعی کن از اون بیشتر تعریف کنی پدر و مادر خوبن درست ولی شما باید بیشتر به هم ...

باور کن کمش نمیذارم بخاطر همین موندم چ کنم....

😔 خب یعنی هیچی نگم از مامان بابام؟

تحریک نمیکنم.. ولی انگار حساسه ک بگم دلم تنگشونه... خب پدرمادرمن 😢

میدونم چی میگی ولی جلوش هی نگو ،کم کم خوب میشه

ازش تعریف کن

البته همه ی اینا بستگی داره به جنبه ی همسرت

به خودم سر زدم..حالش اصلا خوب نیست 🚭
اره راس میگ وقتی حساسه دیگ تو هم.بدترش نکن اتفاقا شوهرت.خوبه که انقد حسادت میکنه و حرفهای تو براش مه ...

عه خوبه 😟😔من اعصابم از دسش خورد شده..فک میکنم خیلی گیره😥

میدونم چی میگی ولی جلوش هی نگو ،کم کم خوب میشه ازش تعریف کن البته همه ی اینا بستگی داره به جنبه ی ...

مثلا اولا اجازه نمیگرفتم... میخاسم برم خونه مامانم.

یه مدت میگف چرا اجازه نمیگیریو ..تو بگیر من میگم برو..

الان میگه برو مثلا سه روز درهفته میرم..حالا میگه تو همش دوس داری خونه مامانت باشی .. 😟

بگو بابام برام مهمه بعنوان پدر و تو هم جور دیگه ای برام مهمی بعنوان شوهر فقط باید طوری رفتار کنی ک ب ...

من هیچگونه حسادتی ب مامان باباش نمیکنم... ولی بضی شبا اصلا نمیره بالا سر بزنه... با اینکه مامان باباشم خوبن.من همش میگم مامان باباتو دوس دارم... ک یه بار تو ذهنش نیاد ک من ب اونا حسودی میکنم.. و یاد بگیره ک حسودی نداره پدرو مادر...