سلام،من ده ووزه سزارین شدم، ی گوشه از زخمم خیلی درد میکنه، اصلا رسیدگی ب بچه رو برام سخت کرده، کل طول زخم هم قلمبه شده، دکترم ک میگه طبیعیه..تو رو خدا اگه تجربه مشابه دارین واسه درد و ورمش کمگم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه ابن همه درد بعد ده روز ...بخیه رو هم کشیدم ولی دردم کم نشد
من بعد ده روز کاملا خوب بودم ولی بدنا با هم فرق میکنه مثلا یه سریا میگن سز عالیه مثل من وخیلیای دیگه مینالن مثل خواهرشوهرم که تا ۲۰ روز درد داست چون شکم داشت و چاق بود. شیاف میذاری؟شاید بخیه ی رحمت درد میکنه میگن تا ۶ ماه طول میکشه تا خوب بشه. من گلاب به روت تا یه ماه میخواستم اجابت مزاج کنم میمیردم و زنده می شدم
ببخشید میشه بپرسم چرا؟آخهه یبار درد و زخم طبیعی رو تجربه کردین دیگه درد سزارینو و دردسراشو چرا میخوا ...
اره چون اون دو ساعت اخر واقعا مرگ خودمو میخواستم از خدا بس که دردش زیاد بود
من از اولش تا ۲ ساعت اخر صدام در نیومد ولی وقتی رسیدیم ب یکساعت و نیم اخر هر دقیقش برام یکسال میگذشت....
دیگه جرات نمیکنم اون یکی دوساعت و تجربه کنم
آمریکا امروز پانزده تریلیون دلار بدهکار است؛ رقم، رقمی افسانهای است؛ پانزده تریلیون دلار بدهکاری آمریکا است! قریب به هشتصد میلیارد دلار کسر بودجهی است در همین سال جاری؛ یعنی اینها درواقع عقبماندگیهای اقتصادی است. حالا با زرقوبرق، با شعار، با حرفهای گوناگون، با ظاهرسازیها روی اینها را میپوشانند امّا واقعیّتهای آمریکا این است؛ این قدرت سخت آمریکا است.
اره چون اون دو ساعت اخر واقعا مرگ خودمو میخواستم از خدا بس که دردش زیاد بود من از اولش تا ۲ ساعت اخ ...
خداروشکر که از پسش بر اومدی.حالا ک سزارین اختیاری نیست مث قدیما هرکی طبیعی اورده مستقیما بهم میگه سزارین کن😃😃😃نمیتونم تصمیم بگیرم.چون جفتش واقعا ترسناکه