2777
2789

سلام،من ده ووزه سزارین شدم، ی گوشه از زخمم خیلی درد میکنه، اصلا رسیدگی ب بچه رو برام سخت کرده، کل طول زخم هم قلمبه شده، دکترم ک میگه طبیعیه..تو رو خدا اگه تجربه مشابه دارین واسه درد و ورمش کمگم کنید

سزارین سخته؟

من اولی و طبیعی بودم دومی و میخوام سز کنم

سخته؟؟؟

آمریکا امروز پانزده تریلیون دلار بدهکار است؛ رقم، رقمی افسانه‌ای است؛ پانزده تریلیون دلار بدهکاری آمریکا است! قریب به هشتصد میلیارد دلار کسر بودجه‌ی  است در همین سال جاری؛ یعنی این‌ها درواقع عقب‌ماندگی‌های اقتصادی است. حالا با زرق‌وبرق، با شعار، با حرفهای گوناگون، با ظاهرسازی‌ها روی اینها را می‌پوشانند امّا واقعیّت‌های آمریکا این است؛ این قدرت سخت آمریکا است.

برای من بعد از زایمان دومم شکم بند بستن تو بیمارستان دردم به مراتب کمتر بود و تحرک برام راحتتر

شکم بند لاغری نه ها شکم بند سزارین که محکم نیست ولی نمیزاره ماهیچه های شکم روی زخم بیافتن اذیت کنند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن داداشمم ی گوشه دلش خیلی درد میکرد کم کم خوب شد فقط مواطب باش عفونت نکنه سشوار بگیر ب بخیه هات از دور

آمریکا امروز پانزده تریلیون دلار بدهکار است؛ رقم، رقمی افسانه‌ای است؛ پانزده تریلیون دلار بدهکاری آمریکا است! قریب به هشتصد میلیارد دلار کسر بودجه‌ی  است در همین سال جاری؛ یعنی این‌ها درواقع عقب‌ماندگی‌های اقتصادی است. حالا با زرق‌وبرق، با شعار، با حرفهای گوناگون، با ظاهرسازی‌ها روی اینها را می‌پوشانند امّا واقعیّت‌های آمریکا این است؛ این قدرت سخت آمریکا است.

بخیه هات جذبیه،من کشیدنی بودم خیلی باهاش راحت بودم فقط جای دوتا گره گاهی میخارید که بخیه هامو کشیدم پوستم نرم نرم شد

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
سزارین سخته؟ من اولی و طبیعی بودم دومی و میخوام سز کنم سخته؟؟؟

وا همه میگن طبیعی خوبه این کارو نکنیا پشیمون میشی..تازه فرزند دوم میگن راحت ترو بهتر هست بخیه هم نمیخورن

این نیز بگذرد...بانیز بعدی چه کنیم...
سزارین سخته؟ من اولی و طبیعی بودم دومی و میخوام سز کنم سخته؟؟؟

ببخشید میشه بپرسم چرا؟آخهه یبار درد و زخم طبیعی رو تجربه کردین دیگه درد سزارینو و دردسراشو چرا میخوای تحمل کنی؟

من الان باردارم واسه اون میپرسم.آخه خیلی میترسم از زایمان.هم طبیعی هم سزارین.

عزیزم من دوماهه سزارین شدم برامنم سمت راستم که ابتدای محل برشم بود به اندازه یه بند انگشت،ورم داشت وسفت بود،هم ملتهب وقرمز،بقیه جاهاش خوب بود،اصلا دردی نداشت،یعنی تکون که میخوردم فقط همونجا جیغمو درمیاورد،بعده هشت روز که رفتم مطب دکترم بخیه روبکشه،بهم گفت اینجا بخاطراینکه برش ابتداییه هم عمیقتره وهم از شانس بد من که دکتر بخیه آخرو داد دستیارش،خانومه بد گره زده بود وزخمو ملتهب کرده بود،براهمین من اینهمه زجر کشیدم،پماد موپیروسین داد،یکهفته زدم خوب شد جاش،اما الانا گاهی وقتا،دقیقا همونجا درد میگیره.

شما هم برو دکترت ببینه،بلایی که سرم اومد،سرشما نیومده باشه.

(  تیکر یک سالگی پسرمه  )
عزیزم من دوماهه سزارین شدم برامنم سمت راستم که ابتدای محل برشم بود به اندازه یه بند انگشت،ورم داشت و ...

ممنون از راهنمایین عزززیزم...دیروز پیش دکترم بودم  فوق العاده ادم بداخلاقیه، زورش میاد حرف بزنه، هر جی بهش گفتم گفت طبیعیه

عزیزم برای منم سمت راستم یه ذره ورم داشت محل برش هم اینکه قرمز شده بود فک کنم طبیعی باشه بعد اینکه بخیه رو کشیدم اوکی شد ولی حتما بتادین بزن با شامپو بچه بشور زخمتو و سشوار بکش. دردشم طبیعیه تازه دو روز شده دیگه منم کارامو مادرشوهرم میکرد تا دو سه روز دیگه سرپا میشی ایشالا

چرا استفاده میکنم ولی زود ب زود دردم شروع میشه

من هر چهارساعت یه بار استفاده میکردم وگرنه دردش زیاده و نمیتونستم کاری کنم به نظر من به یه دکترزنان دیگه برین تا معاینه کنه بعد دو هفته دیگه دردها باید کم بشه

این نیز بگذرد