2777
2789

سلام خانماعزاداریتون قبول.میخوام خامه بریزم توشیربرنج چ زمانی بایداضافه کنم؟وقتی شیرجوش اوندبریزم نمیبره خامه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@هلماااا خانمی خواستم اون تاپیک جواب بدم ترکید.

😀نع شمابسته رزورو همیشه بایدلغوکنی وگرنه وقتی شارژکردی خطودرجابسته فعال میشه.من ک خیلی راضیم ازهمراه اول ۲تاخط دارم یکیش ایرانسل بودک گذاشتمش کناررفتم ی همراه اول دیگه گرفتم الان.برنامه همراه من نداری؟۴گیگ گرفتی۲۰؟🤔

۱۰گیگ وتوهمراه من زده ۲۹فک کنم .برای مشترکین جدید۲۱من باخط جدیدم الان میرم این بسته رومیخرم

@هلماااا   خانمی خواستم اون تاپیک جواب بدم ترکید. 😀نع شمابسته رزورو همیشه بایدلغوکنی وگرنه و ...

چهارگیگ بود هجده تومن.نکبت همون بسته قبلیه دو گیگی که میشد حدودا شونزده تومن رو برا من فعال کرده

چهارگیگ بود هجده تومن.نکبت همون بسته قبلیه دو گیگی که میشد حدودا شونزده تومن رو برا من فعال کرده

خب ازاین ب بعدهمون کاری ک گفتم بکن برنامه همراه من نصب کن بسته هاش خیلی قیمت مناسب تره قبلشم خواستی بستتوتغییربدی قبلی ولغوکن ک رزرونشه