2777
2789

لطفا نفري پنج تا صلوات براي سلامتي امام زمان و نزديك شدن ظهورشون بفرستين 

انشالله اقا هم براي ما دعا ميكنه مشكلاتمون حل بشه 💚

دست من سوي خداست🙏دوستان براي حاجت رواييم صلوات بفرستين لطفا❤️

اللهم عجل لولیک الفرج 

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵۰۰ ساله دعا میکنن نمیاد مطمئن باش با دعای من و تو نمیاد تلاش کنی بهتر از دعا کردنه

درسته گناهانمون مانع ظهورشون میشه ولی خیلی خیلی تاکید شده برای دعا واسه فرج

اللهم عجل لولیک الفرج                                                

الهی که بزودی ظهور امام زمان منو میبینیم شاید از صد تا دعا، یکیش مورد استجابت خدا قرار بگیره

خدایا من بنده سرپا تقصیرم ولی از ته قلبم میگم

اللهم عجل لولیک الفرج

الهی امین❤❤❤

برای شناختن ﺁدم هاﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻋﺠﻠﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ،ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ،ﺫﺍﺕ ﺗﮏ ﺗﮏ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﺪﻭ ﺗﻮ ﻣﯿﺮﻧﺠﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﻭ ﻗﻀﺎﻭﺗﻬﺎﯼ ﻋﺠﻮﻻﻧﻪ ﯼ ﺯﻭﺩ ﻫﻨﮕﺎﻣﺖ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ،ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﻭ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺳﺘﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻧﺖ ﺍﺯ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ ﺯﻣﯿﻨﺖ ﺯﺩﻩ ﺍﻧﺪ , ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻣﺤﮑﻢ ﮐﻪ ﺻﺪﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﻬﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﮑﻦﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻗﺎﺿﯽ است..🍀‹ الهی اون دلخوشی که منتظرشی،وقتش همین روزا باشه...›••💛••
اینکه زندگی شادتری داشته باشی زندکی موفق تز پولدارتر مرفه تر

عزیزم انشاءالله که همه اینارو داشته باشی ولی اینا در مقابل امام عصرمون هیچیه از خدا بخاه که برسونه ظهورشو از این وضعیت هممون خلاص شیم

اللهم عجل لولیک الفرج                                                

👌👌🙏

خانمای گل نی نی سایتی میشه خواهش کنم واسه رسیدن به عشقم به نیت پنج تن آل عبا ٥ مرتبه 🎀 أَمَّنِیُجِیبُ المُضطَرَّ إِذا دَعَاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء🎀 بخوانین😢   🌟 دلم کربلا میخواهد... ولی آقا ❤دونفره❤🌟خدا کند...تا عید امسال خدا دستان تو را تحویل من دهد💑        🙏💖 الهی به حق صاحب الزمان برسین به عشق زندگیتون  🙏💖الهیبهترین امضای زندگیتونو کنار امضای عشقتون بزنین