پسرم یک سال ونه ماهشه مجرای اشکش بسته،باید میل بخوره،میگن بایدبیهوش بشه تواتاق عمل انجام میدن،کسی تاحالا انجام داده برابچش،بستریش میکنن؟شنبه وقت داره از بیمارستان فارابی همش نگرانشم
سلام خانم..من شهرستانم پسرم مجرای چشم چپش مسدوده..چون توی یکسالگی یکبار عمل بیضه داشته وبیهوش شده نم ...
سلام عزیزم من پسرمو پنج بار بردم دفعه پنجم باز شد ولی ان شاالله برای پسر شما دفعه اول باز بشه
واقعا دکتر خوبی هست حیالت راحت
فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
ممنون عزیزم..یعنی خودتون ماساژ ندادین با ماساژ دکتر باز شد؟پسرتون چند وقتش بود مجراش باز شد؟
خودم چند بار ماساژ دادم ولى خيلى زياد نه پسرم يك سال و يه ماهشه تازه يه ماه پيش مجراش باز شد
فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
خودم چند بار ماساژ دادم ولى خيلى زياد نه پسرم يك سال و يه ماهشه تازه يه ماه پيش مجراش باز شد
سلام عزیزمببخشید مزاحم شدمپسر من جفت چشمش انسداد داشت الان یکسال و یک ماهشهچشم چپش خوب شد اما چشم راستش همچنان ادامه دارهمیشه بگید پسرتون چند وقتش بود بردید پیش دکتر رمضان زاده
سلام عزیزمببخشید مزاحم شدمپسر من جفت چشمش انسداد داشت الان یکسال و یک ماهشهچشم چپش خوب شد اما چشم را ...
سلام عزیزم من پنج بار بردم با فاصله چند ماه تا خدارو شکر دفعه پنجم باز شد البته یه چشمش دفعه اول باز شد فکر کنم نزدیک یکسالش بودکه خداروشکر باز شد