2777
2789
عنوان

مشکل مجرای اشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 23 پست
سلام خانم..من شهرستانم پسرم مجرای چشم چپش مسدوده..چون توی یکسالگی یکبار عمل بیضه داشته وبیهوش شده نم ...

سلام عزیزم من پسرمو پنج بار بردم دفعه پنجم باز شد ولی ان شاالله برای پسر شما دفعه اول باز بشه 

واقعا دکتر خوبی هست حیالت راحت

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
سلام عزیزم من پسرمو پنج بار بردم دفعه پنجم باز شد ولی ان شاالله برای پسر شما دفعه اول باز بشه  ...

ممنون عزیزم..یعنی خودتون ماساژ ندادین با ماساژ دکتر باز شد؟پسرتون چند وقتش بود مجراش باز شد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم..یعنی خودتون ماساژ ندادین با ماساژ دکتر باز شد؟پسرتون چند وقتش بود مجراش باز شد؟

خودم چند بار ماساژ دادم ولى خيلى زياد نه پسرم يك سال و يه ماهشه تازه يه ماه پيش مجراش باز شد

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
خودم چند بار ماساژ دادم ولى خيلى زياد نه پسرم يك سال و يه ماهشه تازه يه ماه پيش مجراش باز شد

سلام عزیزمببخشید مزاحم شدمپسر من جفت چشمش انسداد داشت الان یکسال و یک ماهشهچشم چپش خوب شد اما چشم راستش همچنان ادامه دارهمیشه بگید پسرتون چند وقتش بود بردید پیش دکتر رمضان زاده

سلام عزیزمببخشید مزاحم شدمپسر من جفت چشمش انسداد داشت الان یکسال و یک ماهشهچشم چپش خوب شد اما چشم را ...

سلام عزیزم من پنج بار بردم با فاصله چند ماه تا خدارو شکر دفعه پنجم باز شد البته یه چشمش دفعه اول باز شد فکر کنم نزدیک یکسالش بودکه خداروشکر باز شد

سلام عزیزم من پنج بار بردم با فاصله چند ماه تا خدارو شکر دفعه پنجم باز شد البته یه چشمش دفعه اول باز ...

واسه پسرم پروبینگ انجام دادن ولی هنوزم بعد دو هفته یه مقدار آبریزش داره

عمل سختی نیست...ما تو فامیلمون یکی هست سرپایی انجام میده اینکارو!!کارش عجیبه واسم ولی حتما خیلی راحت ...

سلام عزیز شما کجا هستین

اون فامیلتون هنوزم این کارو انجام میده

بنظرم عمل نکنی بهتره برو پیشدکتر محسن رمضان زاده بدون عمل باز میکنه بایه فشار بچه خواهرم اینطوری بود ...

سلام عزيزم اين دكتر كجاست؟ 

خواهشا جواب بده

.گروه نارنجی       وزن اولیه ٨٨        وزن فعلى ۸۵ 🤗           وزن هدف ٧٠  💎💪💪
سلام عزيزم اين دكتر كجاست؟  خواهشا جواب بده

سلام عزیزم

تهران بین ستارخان و باقرخان هست