پسرم یک سال ونه ماهشه مجرای اشکش بسته،باید میل بخوره،میگن بایدبیهوش بشه تواتاق عمل انجام میدن،کسی تاحالا انجام داده برابچش،بستریش میکنن؟شنبه وقت داره از بیمارستان فارابی همش نگرانشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
بنظرم عمل نکنی بهتره برو پیشدکتر محسن رمضان زاده بدون عمل باز میکنه بایه فشار بچه خواهرم اینطوری بود ولی دختر خودم رو بردم پیشش فشار داد گفت باز نشد منم قبلاشنیده بودم اگه یه قطره بریزم خوب میشه ریختم خدارو شکر خوب شد ولی خودمم ماساژ میدادم
فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
تصمیم با خودته ولی من خودم یکم میترسم الان پسرمم همینطوره جفت چشماش منم همون قطره رو ریختم ان شاالله که مثل چشمای اون بچه هام خوب بشه
دخترم دوسالو چهار ماهشه ولی خدارو شکر خوب شد تو چهار ماهگی بچه خواهرمو نمیدونم ولی این دکتری که گفتم با انگشت شصت دستش یه چوری فشار داد و چرخوند که باز شد البته مهارت داره به وقت خودتون انجام ندین به چشم بچه آسیب بزنید
دخترم دوسالو چهار ماهشه ولی خدارو شکر خوب شد تو چهار ماهگی بچه خواهرمو نمیدونم ولی این دکتری که گفتم ...
سلام خانم..من شهرستانم پسرم مجرای چشم چپش مسدوده..چون توی یکسالگی یکبار عمل بیضه داشته وبیهوش شده نمی خوام دوباره بره اتاق عمل..این دکتر رمضان زاده خوبه..ارزش داره این همه راه بیام پیشش ..پسرم چهارده ماهش هست یعنی با فشار مجرای چشم رو باز می کنه؟