2777
2789
عنوان

بی بی مشکوک ،چای آویشن

211 بازدید | 20 پست

سلام ،من پریروز غروب ۲۸ سیکلم بود بی بی زدم منفی بود ،دیروز و امروز مهمون بودم  ندانسته ۲،۳استکان چای آویشن خوردم،کمرم درد گرفته بود فکر کردم ،می خوان پریود بشم غروب بی بی چک گذاشتم هاله افتاد خوشحال شدم گفتم ،فردا دوباره اول صبح بی بی  بزنم ، اما الان خواندم  آویشن خطر سقط جنین داره ،خدایی دارم میمیرم از استرس و نگرانی تو رو خدا راهنمایی ام کنید چه کار کنم 

عزیزم اصلا با یکی دو فنجان هیچی نمیشه،نگران نشو،،،برای استفاده مداوم روزانه میگن خوب نیست نه یکی دو فنجون که

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم من بعد رابطه چهار تا قرص ال دی ولی دو تا دو تا به فاصله پنج دقیقه خوردم چون نمی دونستم باید چهار تا خورد فردا اکه چای غلیظ زعفران و یه قرص دیگه بخورم کافیه ؟!اخه اگه یکی کافی نباشه باید بریم بیرون بخریم

نمی خواهم حامله شم😭😭

خوش بحالت من که پریود نمیشم ظهری تست زدم یه خطی انداخت که به زوووور چراغ معلوم بود بعدش دوبار دیگه مارک مدیکور زدم منفی بود پریودم نمیشم 😢 انشالله هیچ اتفاقی برات نمیفته گلم

خدایا خودت مواظبش باش
میگم من بعد رابطه چهار تا قرص ال دی ولی دو تا دو تا به فاصله پنج دقیقه خوردم چون نمی دونستم باید چها ...

به نظرم دقیقا از نحوه استفاده قرص ها مطمئنی شو که درست استفاده کنی