2777
2789
عنوان

بياين قضاوت كنيد ناراحتيم به جاست يا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 63 پست
كارهاي خونه كمكم كني و اون هم با اشتياق پذيرفته بود،الان اصلا كمكم نميكنه خيلي حرصم ميگيره ليوانش ...

جاروبرقی کشیدن رو کامل بنداز گردنش

و شستن سرویسا هفته ای یکبار

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم یکی میزنه در ماتحتش میگه خوش اومدی ، زندگی که میدون جنگ نیس ، استارار اشتباه کرده باید میزاشت ه ...

بخدا هميشه با زبون خوشم

اما امشب خيلي حرصم گرف

ازصبح لم داده

خونه بوده

خسته نبوده كه حوصلش نياد

امان از تبلياش

وقتي لجم درمياد ديگه نميتونم 

قاطي ميكنم

اخلاق بد مثل لاستيك پنجر ميمونه ...  تا عوضش نكنيم به جايى نميرسيم....
شما نبايد بگي ميشه تو اشپزخونه رو مرتب كني منم برم سراغ هال و اتاق ها؟ بايد بگي من ميخوام اتاق ه ...

اونجوري كه اصلا انجام نميده

حداقل با زبون خوش و خواهش شايد نصفه نيمه انجام بده

شام یا نهار رو اماده کردی بچین رو اپن بگو میز و بچین تا غذا رو بکشم!!!

هر وعده همین کار رو بکن که خواه ناخواه مشارکت کنه.

با ظرفا تا میز نهارخوری نرو.

کارای شخصیشم بذار پای خودش از جمله لباس اتو کردن. بذار هر چی خواست بپوشه خودش آماده کنه. شما مادرش نیستی جمع و جورش کنی.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
جاروبرقی کشیدن رو کامل بنداز گردنش و شستن سرویسا هفته ای یکبار

انجام نميده

بخدا لباساشم من بايد جمع كنم

فقط وقتي مهمون داريم هنرش اينه پذيرايي كنه

اونم انقدر بي حوصله انجام ميده كه لجم درمياد

درسته حق داري ناراحت شي ، ولي اغلبشون منظورشون از كمك همون سالي يكبار هست ، تنها راه حلت همون كارگر هست ، ارزشش رو نداره زندگي رو به خودتون تلخ نكن

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
بعدم یکی میزنه در ماتحتش میگه خوش اومدی ، زندگی که میدون جنگ نیس ، استارار اشتباه کرده باید میزاشت ه ...

ولی مردها کلا اینجورین از اول به هر چی عادتشون بدی تا تهش پیش میرن. من از مردهای تنبل بدم میاد. خیلی از خانمهای همین سایت میگفتند که شوهرشون حتی شلوارش رو که در میاره به همون صورت میمونه کف اتاق. من باشم این لباس رو اینجوری ببینم میندازم بیرون. دیگه تنبلی هم حدی داره. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
شام یا نهار رو اماده کردی بچین رو اپن بگو میز و بچین تا غذا رو بکشم!!! هر وعده همین کار رو بکن که خ ...

كاراي كوچيك رو ميكنه

درحد سفره انداختن

اما كلا تنبله

خيلي هم شـله

يه ساعت طول ميـكشه تا انجام بده

شماها که شاغلین باید برنامه ریزی داشته باشین تا خسته نشین

اونوقت اون بخوره و بخوابه؟

نميتونم

اونقدر بزرگوار نيستم

خریدهای بیرون رو اگه بکنن و کارای مردونه   مثل تعمیرات خونه،   دیگه بهش کار نداشته باش

اره

اما توي خونه چي

اون مث پادشاها بخوره و بريزه

من جمع كنم؟

بخدا هميشه با زبون خوشم اما امشب خيلي حرصم گرف ازصبح لم داده خونه بوده خسته نبوده كه حوصلش نياد ...

نه عزیزم قاطی نکن که اصلا جواب نمیده ، همون با چرب زبونی بهتره بازم دلشون رحم میاد ، هی خواهر چاره ای نیس خودت زحمتشو بکش ولی ازش بخواه همون کار کوچیکم خوبه که انجام بده اگرم اشتباه انجام داد نزن تو ذوقش هی تعریف کن من پنج ساله خونه دارم یه بار شوهرم ظرف شست اونم بعدش دوباره شستم ولی کلی ازش تعریف کردم تا ده روز ازش تشکر میکردم الان بهتر کمک میده