2777
2789

ممنون میشم بگید 

😊 میوه خشک  و لواشک های درجه. Mivekhoshkenovin با کیفیت صادراتی برا مامانایی که تو راهی دارن یه مولتی ویتامین طبیعیه 😊برا یه پذیرایی شیک 😌برا بچه های گل که بد غذان 😊برا ورزشکارا و کلی چاشنی خالص برا کدبانو ها . راستی تو اینستا با همین نام منتظرتونم . و تل 😘mivekhoshkenovin
خودم ، کار خوبی نیست به نظرم

چرا از چه نظر عزیزم چه پایه ای خوندید ؟؟

😊 میوه خشک  و لواشک های درجه. Mivekhoshkenovin با کیفیت صادراتی برا مامانایی که تو راهی دارن یه مولتی ویتامین طبیعیه 😊برا یه پذیرایی شیک 😌برا بچه های گل که بد غذان 😊برا ورزشکارا و کلی چاشنی خالص برا کدبانو ها . راستی تو اینستا با همین نام منتظرتونم . و تل 😘mivekhoshkenovin

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا از چه نظر عزیزم چه پایه ای خوندید ؟؟

من دوم دبستانمو جهشی خوندم ... چون من از همه کوچیکتر بودم زیاد تو کلاس راحت نبودم ادم میگه یک سال ولی یک سال واسه یه بچه خیلیه من دوست داشتم بیشتر بچگی میکردم زود رفتم سوم و مجبور شدم کارای اونا را انجام بدم ...اوایل سال خیلی خسته بودم چون تابستونم خراب شده بود از مدرسه رفتن خسته شده بودم ..

نمیدونم الانم همین طوره تابستون میخونن یا نه ..اگه این طور باشه خوب نیست

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

دختر من چهارمه .میخوام پنجم جهشی بخونه . نمیدونم تصمیمی  درستی یا نه 

منم بچه هام نیمه دومی میشن میخوام سالی ک عقب میوفتن رو ی سال تو دبستان جهشی ب جاش بخونن ...ب نظرتون میشه؟؟مشکلی پیش نمیاد ؟؟اخه اگه‌دو ماه زودتر ب دنیا میومدن میتونستن ۶ ساله برن مدرسه ولی نشد

من اگه خودشم تمایل داشت این کار میکنم . 🙌