2777
2789
عنوان

دندون درآوردن نی نی 4 ماهه

13618 بازدید | 24 پست

دخملم 25 ام 4 ماهش تموم میشه...یعنی 9 روز مونده...چن روزیه بیقرار بود ...امروز ک لثه شو نگاه کردم دیدم 2 تا دندون نیش زده ...باورم نمیشه خیلی زود نیس؟ کسی تجربه ای داره؟ هنوز نمیتونه دندونگیر تو دهنش نگه داره واسه آروم شدنش چکار کنم؟

عییییی خدااا 😥😥😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژل واسش بخر بمال به لثش.  ای جوووونم

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 
پسر من دقیقا اولین روز 4ماهگی دندونشون درامد دیگه ازاین ماه به بعد درمیاد زودتردربیادراحتردرمیاد&n ...

کاری لازم نیس بکنم؟ تو نت نوشته چیزیو بزارین فریزر خنک شه واسه التیام لثه اش خوبه درسته؟

عییییی خدااا 😥😥😥
 کاری لازم نیس بکنم؟ تو نت نوشته چیزیو بزارین فریزر خنک شه واسه التیام لثه اش خوبه درسته؟

یک سری دندان گیرهای ژله ای هست اونهارو میزارن 

نه من برای پسرم کاری نکردم خیلی 

راحت درامد 

چون زود درمیاد لثه هاشون هنوز خیلی سفت ومحکم نشده راحتر درمیاد کمتراذیت میشن

امایادم جاریم گوشت تیکه بزرگ کباب میکرد میداد دندانش بمکه 

اما من امتحان نکردم 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

تو این سن دندانگیر و خوراکی سرد بلد نیستن استفاده کنن خیلی سخته ولی من شنیدم پیازچه خنک و هویج خوبه .ژل بی حسی هم هس داروخونه. یک سوم شیاف استا هم میتونی بزاری یا قطره استا دوبرابر وزنش. ولی الان اینا دیگه زده بیرون دیگه درد نداره دندونای بعدیش که لثش سفید و متورم شد این کارارو بکن

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی