2777
2789
عنوان

دوستی

126 بازدید | 15 پست

من ۲۱سالمه پیشنهاد های زیادی از طرف پسرای مختلف برای دوستی داشتم اما با هیچکدوم تو رابطه نرفتم خانواده ی سخت گیری هم ندارم اما انگار همش چیزی ته دلم میگه نه همه رو رد کن

اما دوستامو که میبینم با دوس پسراشون خوش میگذرونن حسودیم میشه

نمیدونم چرا اینجوریم

کسی مثل من هست؟!مشکل کجاست؟!حس میکنم زندگیم هدر میره هیچ خوشی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی ک دوست تون داشته باشه و 

شما رو ب خاطر خودتون و شخصیت تون بخواد،

قطعا ب رابطه طولانی مدت  با شما فکر می کنه

نه  دوستی های مقطعی و زودگذری ک

فقط آخرش  روح تون آسیب ببینه .....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ن بابا... اونا همشون شکست عشقی میخورن.. دوستی اصلا خوب نیست.. با دخترا ک بیشتر خوش میگذره.. با دخترا بچرخ کیف کن

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

اگر میخوای همسر آیندتو با آگاهی انتخاب کنی بهتره با جنس مخالف معاشرت داشته باشی.نوع رابطه رو کار ندارم چون هرکس خودش تعیین میکنه ولی اینکه اصلا تجربه نکنی ممکنه انتخاب اشتباه کنی

ن بابا... اونا همشون شکست عشقی میخورن.. دوستی اصلا خوب نیست.. با دخترا ک بیشتر خوش میگذره.. با دخترا ...

آخه مسئله اینجاست که دخترا همش ذهنشون درگیر دوس پسراشونه سرشون با اونها گرمه منم تو خوابگاهم تنها میمونم وگرنه با دخترا بیشتر حال میده

کسی ک دوست تون داشته باشه و  شما رو ب خاطر خودتون و شخصیت تون بخواد، قطعا ب رابطه طولانی مدت ...

آدم نمیفهمه طرف برای رابطه ی طولانی مدت میخواد یا نه‌

مخصوصا الان ک پسرا نصف حرفاشون دروغه

آخه مسئله اینجاست که دخترا همش ذهنشون درگیر دوس پسراشونه سرشون با اونها گرمه منم تو خوابگاهم تنها می ...

چیکار ب ذهنشون داری.. باور کن دوست پسر تو ایندشون هیچی جز غم نداره

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑