2777
2789
عنوان

شوهرممم...زندگی...خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 63 پست

وا مامان بابا واس بچه هاشون ارزودارن ایشون واس ننه باباش ارزو داره!!!!!

شمام بهش چن وقت بی توجه باش به خانوادت برس حرفای خودشو تکرار کن بگو واسشون ارزو دارم خیلی به خانوادت احترام بزار.بذا ببینه بده

اولویت اول هر کس باید اول همسر باشه بعد فرزند و پدر و مادر!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یکم سیاست و در عین حال حد گذاشتن فک کنم بشه حلش کرد

همسرتو تنها با مادرش نفرست قم

خودتم برو

خواست ب مادرت گلگی کنه مادرت رو نده

صمیمی قرار نیست بشی ولی تلخ هم نباش تا شوهرت دلگرم شه

ارزوهای شوهرت برا پدر مادرش چیاس؟

بنطر من یخورده سیاست بخرج بده،،، دیگ خانواده شوهرن توقعت درهمون حد باشه. ولی خب یخورده مثلا بگو بریم و دلم تنگ شده و این جور چیزا،، حالا یساعت هم بشینی،، کم کم درست میشه فک نمیکنه تو با خاتوادش لجی،، حالا ک رو این موضوع حساسه میگم،، یخورده تو این موارد حتی شده ظاهرسازی کن،، 

لجبازی

حالا جنسیت بچه رو میگفتی چی میشد

ببخشید اگه کلا این مدلی باشی رو مخی

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
از نوشته ت اينطور دريافت كردم كه تو هم تقصير كار هستي

خودمم ک گفتم بی تقصیر نیستم.ولی دیگه انگیزه ای واسه زندگی کردن برام نمونده

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
لجبازی حالا جنسیت بچه رو میگفتی چی میشد ببخشید اگه کلا این مدلی باشی رو مخی

آخه بچه مامانمه.دوس ندارم اصلا در موردش صبحت کنم.اصلا نمی دونیم سالمه يان

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

مگه  فقط رفت و امد😕😕 زندگی  هزار تا چیز داره 

معاشرت  هزارتاس

کلامی قلبی  حتی یه لبخند

یه کادو کوچک 

شوهرتون  با حودتون  مشکل داره 

شک نکنین 

مشکل رو تو خونتون  حل کنین 

روابطتون   درست میشه

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن

اگه میخواین زندگی خوبی داشته باشین باید با خانواده شوهر خوب باشین.

من مادر شوهرم ماهه ماه خیلی خوبه.

ولی خواهر شوهرام گاهی حرفی بهم میزنن هیچ وقت جبهه نمیگیرم.

کلا هر مسافرتی میرم مادر شوهر و خواهر شوهرمم میبریم.

شاید اذیت بشم شاید یک حرفی بزنه ناراحت شم.

اما میدونم نباشن شوهرم ناراحته پس سعی میکنم با سیاست جلو برم‌

شما هم با سیاست باش.

به همسرت هم فرصت بده خستگی سفرش بره شوهر دوست منم هر سال وقتی بر میگرده تا یک ماه یک آدم دیگست.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
خانواده همسرت اذيتت ميكنن؟! 

چون برادر شوهرم زیاد ب همسرش احترام ميزاره و دوسش داره.کاری کردن ک شوهرم عین اون رفتارنکنه.شوهرم همش حواسشه ک عین اون نباشه