2777
2789

دوستان سلام من يه دختر بيست دو روزه دارم كه يا شب نميخابه و بي قراره يا روز ولي بيشتر شبا نميخابه 😞 آروغ نميزنه بعد ك زد شروع ميكنه به سكسكه كردن شير زياد ميخوره دكتر گفت زياد ندش ولي نميزاره 😞 از وزن گيريش در اينده ميترسم فعلاا ك خوب بوده بعد اينكه خيلي گردنش سفت ميگيره  كمرش خم ميكنه 😞 هميشه دهنش انگار ادامس داخلشه زور خيلي ميزنه حالا سوالم اينه 

كسي بوده بچش اينجوري باشه ولي رفلاكس نبوده  دكترش گفته وزن گيرش خوبه پس رفلاكس نيست 😐ولي اينكه بعد دو ماهگي خوب شده باشه و در اخر وزن گيرش هميشه خوب بوده يا نه بعد دو ماه بدتر شده 😞

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي الهي بميرم دخترمنم همينجوري بود رفلاكس داشت ولي وزنگيريشزخوب بود و مشكلي نداشت ازهمون ماه اول رانيتيدين بهش داد دكتر كم كم خوب شد خداروشكر شش ماهش شد ديگه داروش رو قطع كردم ولي خيلي عذاب ميكشيد بچم

آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️

انشالله نباشه ولی بعید میدونم ایناتمام علایم رفلاکسه ،دخترمنم تا 1ماهگی عالی بود وزنش ولی بعد زیادخوب نبود وبیقرارو بدقلق شد به خاطر رفلاکس سعی کن رعایت کنی

درتاریخ 1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد 1صلوات مهمونم کن حاجت روابشی انشالله🙏

همه بچه های رفلاکسی وزن گیریشون تا دو سه ماه اول خوبه....دختر من رفلاکس داشت با همه این علایم که میگی همون پونزده روزگی بردم دکتر گفت خوب وزن گرفته رفلاکس نیست تازه دختر من شیر هم بالا میاورد...بعد چقد اذیت شد و گریه و شب بیداری بردم یه دکتر عالی گفت رفلاکسه اسید معده اذیتش میکنه که بی قراره دارو بده...دارو دادم اب رو اتیش عالی بود

خييلي خيلي مواظب باش هرچيزي رو نخوري سردي نخور لبنيات نخور حبوبات نخور كلم كاهو خيار گوجه كلا ميوه ها به جزسيب و موز نوشابه آبميوه صنعتي يه مدت نخور

آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️
وای رفلاکسه پسر منم همینجور بود یه دکتر خوب ببرش منم پسرم وزن گیریش خوب بود اما ربطی نداره تا دارو ...

با دارو خوابش درست شد و بي قراريش گلم

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
واي الهي بميرم دخترمنم همينجوري بود رفلاكس داشت ولي وزنگيريشزخوب بود و مشكلي نداشت ازهمون ماه اول را ...

اره خيلي به خودش ميپچه 😢😞😞

همه بچه های رفلاکسی وزن گیریشون تا دو سه ماه اول خوبه....دختر من رفلاکس داشت با همه این علایم که میگ ...

يعني حتي درمان بشه بعد سه ماه وزن گيرش بد ميشه😞من از اين ميترسم

يعني حتي درمان بشه بعد سه ماه وزن گيرش بد ميشه😞من از اين ميترسم

نه دختر من خداروشكر هميشه وزنگيريش خوب بود

وای رفلاکسه پسر منم همینجور بود یه دکتر خوب ببرش منم پسرم وزن گیریش خوب بود اما ربطی نداره تا دارو ...

گلم با دارو خوردن وزن گيرش خوب شد يا نه ملا وزن گيري خوبي داشت 

نه دختر من خداروشكر هميشه وزنگيريش خوب بود

منم خوب بوده تا حالا اميدوارم هميشه اينجوري باشه رفلاكس بچه خيلي سخته يعني من خيلي ميترسم😭

منم خوب بوده تا حالا اميدوارم هميشه اينجوري باشه رفلاكس بچه خيلي سخته يعني من خيلي ميترسم😭

نترس عاديه عزيزم بيشتر بچه ها اينجورين انقدر فكرتو درگيرنكن بزرگترميشه خوب ميشه چندماه طاقت بيار😊