من از مدیریت و سرویس بهداشتی مدرسه دخترام راضی نبودم و معلم کلاس اول دخترم چون بازنشسته بود هفته ای یک روز نمی اومد مدرسه و نماینده های کلاس جاش کلاس رو اداره میکردند. تکالیف رو هم هر روز نماینده ها تصحیح میکردند چون میگفت چشمام خیلی دید نداره. اون یکی دخترم هم کلاس سوم بود معلمش بنظرم فقط قرآن براش مهم بود منم تحت تاثیر چند تعریف قرار گرفتم و مدرسه بچه هام رو که خیلی به خونم نزدیک بود تغییر دادم به مدرسه ای که باید با سرویس برند و بیان. تعریف کردند که این مدرسه خیلی نوسازه تعداد هر دانش آموز تو هر کلاس زیر 15 نفره و مدیریت خیلی خوبی داره. خیلی تعریف شنیدم منم در یک حرکت انتهاری یک روزه تصمیم آنی گرفتم و مدرسه شون رو تغییر دادم. ولی الان که دو روزه رفتن میبینم که دارم دق میکنم از دوری بچه هام. از استرس راه که تو جاده هست. از اینکه اتفاقا معلم های مدرسه قبلی خیلی خیلی بهتر از مدرسه جدیده. چند روزه انقدر گریه کردم پشت پلکام ورم کرده. بچه هام هم مدرسه قبلی خودشون رو دوست دارند. خیلی ناراحتم بابت ظلمی که در حق بچه هام کردم. این مدرسه جدید خیلی درساشون از قبلی عقب تره. من دلم میخواد برگردن همون مدرسه قبل چکار کنم