2777
2789
تا دوسالگی زمان میبره چون مغز کودک تا دوسالگی به سرعت رشد میکنه وبعد سرعت رشدش کم میشه باید نرم باشه ...

نمیدونم هرکی یه چیز میگه آدمو نگران میکنن بهداشت میگه باید تا ۱۸ ماهگی بسته میشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم هرکی یه چیز میگه آدمو نگران میکنن بهداشت میگه باید تا ۱۸ ماهگی بسته میشد 

گلم ببرش دکتر ب حرف اطرافیان اکتفا نکن

ب قول یار قدیمیم 😍زندگی افسانه 😍افسانه هاست 😍هر کی دلبند به اوست😍دیوانه ی دیوانه هاست 
زودبسته شدنش زیر ۱۲ ماهگی عقب موندگی ذهنی میاره دیر بسته شدنشم یه مشکل دیگه ای 

من با این ک سر این موضوع پسرمو بردم دکتر و گفت الان در این حد طبیعیه ولی حرفتون بازم منو ترسوند

ب قول یار قدیمیم 😍زندگی افسانه 😍افسانه هاست 😍هر کی دلبند به اوست😍دیوانه ی دیوانه هاست 

من که این حرف و زدم از خودم نزدم از زبان یه دکتر متخصص اطفال گفتم جای نگرانی نداره

همانا بایاد خدا دلها آرام گیرد
من با این ک سر این موضوع پسرمو بردم دکتر و گفت الان در این حد طبیعیه ولی حرفتون بازم منو ترسوند

منم نگرانم خداکنه زودتر بسته شه دیشب اون قسمتو خودشو فشار میداد میپرسید این چیه نفسم رفت آخه خطر ناکه 

منم نگرانم خداکنه زودتر بسته شه دیشب اون قسمتو خودشو فشار میداد میپرسید این چیه نفسم رفت آخه خطر ناک ...

در چه حد بسته شده خیلی نرمع یانه یکم از نرمیش مونده

اندازه یه بند انگشت مونده نسبت به تولدش آره خیلی بسته شده 

اها ایشالا ک مشکلی نیس وقتی دکتر میگه هنوز جا داره پس چرا ناراحتی

استارتر نگران نباش.تا 2 سال و نیم وقت داره هنوز.

دختر من تازه 2 سالش تموم شده الان اندازه ناخن کوچیک خودم هنوز نرمه.

قبلا در مورد اطلاعات گرفتم.

بیشتر بچه های فامیلمون که همسن دخترم هستن رو نگاه کردم اونام هنوز یه کوچولو نرمی داره.پس تا 2 سال و نیم طبیعیه.

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...