2777
2789
عنوان

خانمها ميشه بگين ...

124 بازدید | 11 پست

تا چند روز نرماله عقب بيوفته پريود؟ الان ٤٦ روز شد پريود نشدم جز بعد سقط كه ٥٠ روز بعد شدم وگرنه  هميشه تا ٣٦ ميشدم نگرانم😒

عمر احساست يك زن، ذره ذره با هر كوتاه آمدنى كم ميشود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه من تا ۵ روز عقب میوفته دیگه بیشتر از اون که شد باردار بودم خخخ

منم شك دارم ولى بى بى چك منفى و آخرين نزديكى هم ٢٦ سيكل بوده الان ٤٦ اگه باردار باشم بايد نشون ميداد ديگه

منم شك دارم ولى بى بى چك منفى و آخرين نزديكى هم ٢٦ سيكل بوده الان ٤٦ اگه باردار باشم بايد نشون ...

سلام عزیزم چی شد باردار بودی یا نه

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه
منم شك دارم ولى بى بى چك منفى و آخرين نزديكى هم ٢٦ سيكل بوده الان ٤٦ اگه باردار باشم بايد نشون ...

اگ انلاینی جواب بده عزیزم

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه
ازمایش ندادی

دكتر رفتم ١٣ روز قبل آزمايش ادرار دادم منفى سونو هم چيزى نديد دوفاستون داد كه سه روزه تموم شده هنوز پريود نشدم، نه اينجا تا بى بى چك مثبت نشه آزمايش خون نميگيرن مسخره ها