2777
2789
عنوان

خواهر بد

607 بازدید | 24 پست

یه مشکل مالی بزرگ داریم که پول نیاز داریم واسه خاطر پدر مادرمون و سقف بالا سرشون که داره از دست میره خواهر بزرگم خیلی داره اونقدر که۶ تا لیوان خرید دیروز ۳ میلیون تومن ولی وقتی بش میگیم کمک مامان بابا کن ما زورمون نمیرسه میگه ندارم... من خرج خونشون رو میدم حتی تو اونم کمک نمیکنه ... خسته شدم نگرانم عصبانیم چی میشه آذما اینجوری بد میشن و بی رحم اونم در قبال پدر مادری که همه جیشون رو واسه ما گذاشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ که بعدها  خودشو لعنتومیکنه برا کاراش مامانبزرگ من همینجور شرایطی داشت فقط مامانم کمکش میکرد بعد فوت مادر بزرگم زندگیش سیاه شد خالم الان هر روز میره بهشت زهرا میگه مامان غلط کردم ولی فایده نداره دیگه

شاید کینه داره ازشون،منم دیگه تصمیم گرفتم به خانوادم کمک نکنم چون خیلی دلمو شکوندن

من پدر مادرم نخردن نپوشیدن نگشتن که ما داشته باشیم خواهرم فقط گریه میکنه میگه وتااای ما زیر دینشونیم ولی کمک نمیکنه نمیدونم ججوری روش میشه

کاش نبینم نبود مادرم رو ولی میبینم سیاهی بختشو با دل سنگش

خدانکنه ایشالله خدا برات حفظش کنه مادرتو از پدر و مادر عزیزتر وجود نداره  خواهرتو دایورت کنین هیچ کی محلش نذاره  بعدتمام فک و فانیلم بگو که تتها بشه از الان بفهمه چه گندی زده