2777
2789

من سومین دوره است که برای فرزند اول اقدام میکنم

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شما چه خبر علائمی دارین؟

والا من علائمم شبيه پريودي تنها چيزي كه اضافه هست گرفتن عضلات پام در صبح زوده، نميدونم ربطي ميتونه به بارداري داشته باشه يا دلخوش كنكه😢يه حسي بهم ميگه اين ماهم حامله نيستم!! ديروز كه روز بيست و سوم بود بي بي چك زدم منفي شد

نه عزيزم مهم نبوده☺️شما چقدر اقدام داشتين؟

من زیاد امید ندارم چون ما برامون این چیزا مهم بود دقیق سه روز پشت سر هم اقدام نداشتیم پری شب  که ۱۶پری بود اقدام داشتیم امروز کیت گذاشتم هنو پر رنگ بود دیگه نمیدونم ب هرحال من امید ندارم ب این ماه 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
منم ميخوام اقدام كنم  برااولين باره..15دوره ام بازم احتمال بارداري هست يا ديگه این ماه تموم شده ...

چند سالتونه؟ نه تا هجدهم جا داره ! فقط اون ترشح سفيده ي تخم مرغيت تموم شده يا تشخيص نداديش؟؟