من دومين دوره است كه واسه فرزند دوم اقدام ميكنم و الان روز ١٨ پري هستم و روزاي ١٢،١٣،١٤،١٦ اقدام داشتيم امشب هم ميخوايم اقدام داشته باشيم. اميدوارم اين ماه نتيجه بگيريم. به نظر خودم كه تخمك گذاريم گذشته چون همش ترشحات پنبري دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا من علائمم شبيه پريودي تنها چيزي كه اضافه هست گرفتن عضلات پام در صبح زوده، نميدونم ربطي ميتونه به بارداري داشته باشه يا دلخوش كنكه😢يه حسي بهم ميگه اين ماهم حامله نيستم!! ديروز كه روز بيست و سوم بود بي بي چك زدم منفي شد
من زیاد امید ندارم چون ما برامون این چیزا مهم بود دقیق سه روز پشت سر هم اقدام نداشتیم پری شب که ۱۶پری بود اقدام داشتیم امروز کیت گذاشتم هنو پر رنگ بود دیگه نمیدونم ب هرحال من امید ندارم ب این ماه
امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...