2777
2789
عنوان

جاری بد جنس دارا بیایید غیبت کنیم

3490 بازدید | 86 پست

بچه ها سلام من یه جاری دارم خیلی پر روهه کل صورتش عمله بعد از سادگی ونشنال بودن حرف میزنه یعنی یه فوق لیسانس گرفته پیر همه رو در آورده با پز درس و کمالات ش خیلی رو مخه رفتیم خونشون نشسته به شوهرش میگه به نظرت فلانی(من ومی‌گفت) خیلی لاغر نیست زن باید هیکلش س ک س ی باشه برادر شوهرم میگفت این حرف چیه آخه میزنی جلو جمع یعنی هر گهی من بخورم اونم میخوره با جاری بزرگه که از حسودیش از اول قطع رابطه کرده

خدا جون مرسی بابت تمام داده هات و نداده هات

چ بی سواده همچین حرفی زده کاش ضایعش میکردی 

یادبگیریم باهم باشیمبدون تصاحب یکدیگر،همنوا باشیمبدون تصرف اندیشه یکدیگر،همراه باشیمبدون خدشه دار کردن راه یکدیگر،همکار باشیمبدون دخالت در کار یکدیگر،همدل باشیمبدون راهیابی به راز یکدیگر،همنشین باشیمبدون تجاوز به مرزهای یکدیگر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری اشغال مت از رو حسادت بامن یکاری کرد با همه طایفه شوهرم قط رابطه کنم رفت مثلا خودشیرینی کرد منو پیش همه خراب کرد خدارو قسم میدم بحق این شب عزیز خدا خودش جواب جاریمو خانواده شوهرمو بده 

جلو جمعدشما رو میگفت؟میگفتی به نظر خیلی ها هم شما گندشو در آوردی انقدر عمل کردی پس بهتره به کار هم کار نداشته باشیم

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

میگفتی بخنده اسمشو که فلانی جون مطمینی فوق لیسانسی یکم مطالعتو ببر خودش می‌گرفت تا تهش دیگه 

یادبگیریم باهم باشیمبدون تصاحب یکدیگر،همنوا باشیمبدون تصرف اندیشه یکدیگر،همراه باشیمبدون خدشه دار کردن راه یکدیگر،همکار باشیمبدون دخالت در کار یکدیگر،همدل باشیمبدون راهیابی به راز یکدیگر،همنشین باشیمبدون تجاوز به مرزهای یکدیگر