2777
2789

میگم من دکترم بهم گفت برا سنو ان تی و ازمایش غربالگری برم آزمایشگاه شهید سلطانی قصرودشت ....نوبت دهی چجوریه لطفااااا کمک کنید

♥️shiraz♥️

تمنا نکن ،من بلد نیستم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

هرجا دوست داری برو 

دکترا کمیسیون میگیرن نیلو از همه بهتره

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم ازمایشش نصف قیمت جاهای دیگه هست سونو هم‌پرسبدم گفت نمیگریم من ۴سال پیش سر دخترم برا سونو هزار جا رفتم تا دمتر وفایی برا اونحا نوبتم‌داد  چون شرایطم خاص بود ولی اینبار فقط ازمایشا رو دادم .حضوری بری هر وقت ک باشه ازت ازمایش میگیرن .

غربال سری اول ۵۲هزارتون 

غربال 

سری دوم ۱۴۰هزار تومن

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
من رفتم ازمایشش نصف قیمت جاهای دیگه هست سونو هم‌پرسبدم گفت نمیگریم من ۴سال پیش سر دخترم برا سونو هزا ...

عزیرم رفتم بهم گفت 52،ولی گفت اول سنو بیار ...

دیگه منم نرفتم ولی خوب واقعا 

♥️shiraz♥️

سلام عزیزم خوبی ؟

خواستم ازت تشکر کنم برام دعا کردی

شکر خدا مشکلم حل شد ❤️

برات ایت الکرسی خوندم .

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.