2777
2789
عنوان

میکرودرم کمک🤔😣

136 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من میخوام دستگاه میکرودرم تا400 تومن بخرم خیلی مارک های مختلف هست نمیدونم کدوم مارک بخرم. کمک کنید.🙏. میگم اصن میکرودرم تاثیری داره که به‌ وضوح حس شه یا کاربردی نیست؟ ممنون😘

من گُلَم  تو مُنگُلی با هم میشیم گُلمَنگُلی   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میکرودرم کارش لایه برداری هست و آلودگی های پوست رو بیرون می کشه اما تاثیرش کاملا موقته و برا استفاده زمان خاص و فصل خاصی داره که اگه رعایت نشه باعث ایجاد لک میشه

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات
میکرودرم کارش لایه برداری هست و آلودگی های پوست رو بیرون می کشه اما تاثیرش کاملا موقته و برا استفاده ...

میشه بیشتر توضیح بدین. مثلا چه فصل هایی؟ 

میشه بیشتر توضیح بدین. مثلا چه فصل هایی؟ 

توی تابستون نمیشه انجام داد آخه پوست لایه برداری شده و خیلی آسیب پذیره بیشتر از پاییز تا بهار انجام میشه مراقبت های بعدش هم ک کلا پرهیز از آفتاب هست و استفاده از مرطوب کننده

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات
توی تابستون نمیشه انجام داد آخه پوست لایه برداری شده و خیلی آسیب پذیره بیشتر از پاییز تا بهار انجام ...

شما خودتون انجام دادین؟ راضی بودین.؟ نمیدونید کدوم مارکش بهتره؟ 

کسی تا حالا انجام داده؟ 

من یکبار مطب دکتر انجام دادم. خیلی راضی بودم. دوستام فرداش گفتن پوستت روشنتر شده، یه کرم ترمیم کننده هیدرودرم دکتر نوشت برام که تاسه روز روزی ۳مرتبه بزنم و گفت تا فرداش آب به صورتم نزنم. خوب بود،ولی متاسفانه خرجای واجب ترپیش اومد دیگه نرفتم.

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
من یکبار مطب دکتر انجام دادم. خیلی راضی بودم. دوستام فرداش گفتن پوستت روشنتر شده، یه کرم ترمیم کننده ...

آهان ممنون😘🙏😍 آدم دستگاهش بخره بهتره یا بره دکتر بنظرتون؟ 

آهان ممنون😘🙏😍 آدم دستگاهش بخره بهتره یا بره دکتر بنظرتون؟ 

به نظرمن مطب دکتر بهتره،چون دستگاهش سرزبری داری و اینکه کار باهاشو بلدباشی خیلی مهمه که به پوستت آسیب نزنی و شل نشه،،،مثلا دور هاله چشم اصلا میکرو نمیکنن یا مثلا اطراف بینی جهت حرکت دستگاه یه مدل دیگس،، ولی خب از نظر مالی دستگاه خونگی به صرفه تره 

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.